- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Evet,girebiliyorsunuzcrackli minecraftta girebiliyormuyuz
Evet,girebiliyorsunuzcrackli minecraftta girebiliyormuyuz
Daha değişik bir oyun düşündük. Bu haftasonu biter umarım..Abi rush minigamesi gelecek mi
Yaktığımız Borun parasını kim ödeyecek .sColereNW Dünyadan Uzaya Uçuş Hizmetleri @Enderiatus Yönetiminde Başlamıştır
İlk Yolcuları Olarak Bu Seferi Başarıyla Gerçekleştirdik
Büyük Hilmi Bor Sponsoru Olur Korkma Sen Ama Film Final Bölümünde Yazık EttilerYaktığımız Borun parasını kim ödeyecek .s
Siege'yi neden kaldırdık sebepleri:Eski Sıege Daha İyiydi Sanki.Hatta Builderiniz Kaan İle Konusmam Falan Eskiler Serveri Bilir...
Ekleyin diye bas bas bağırdılar ekledik, şimdide kaldırın diye mi bağırıyorlar ? Ek olarak videoları vs indirmiyorum. Her hangi bir site üzerinden hilebildir komutu ile bildiriniz..Survival gamesteki zevki market bozuyor herkes onun kalkmasını istiyor ve lobide hile gördük direk video aldım banlarsan sevinirim.
http://www.dosya.tc/server/yeglk9/2015-04-29-1710-57.flv.html
Hangi hileyi bildirsinlerki %99'u hile oyuncu gibi gelip biraz oynayıp hepsini banlayabilirsin ?Ekleyin diye bas bas bağırdılar ekledik, şimdide kaldırın diye mi bağırıyorlar ? Ek olarak videoları vs indirmiyorum. Her hangi bir site üzerinden hilebildir komutu ile bildiriniz..
Şahsen Hile Bildir Komutundan Gelen Bildirimlerdeki SS Olmasa Dahi Oyuncuyu Gördüğümde Husisi Oyuna Girip Takip Ediyorum Şu Ana Kadar Birçok Kişi Banlandı Bazı Yetkililer Le Gerek Tanıdığımız Kişilerle Hile Tespiti Amaçlı Oynayıp Gerekli Cezaları Veriyoruz Yeri Geldiğinde Bu Adam Hile Dediklerinde Direk Giriyoruz Onunla Bir Oyuna Bakıyoruz Bunların %20 Si Gerçekten Hile Olanları Bildirdikleri %30 u Aynı Kişiyi Bildirdikleri %50 Si Hile Olmayan Adamlara Abartı Şekilde YOk Demir Settim Yumrukla Tek Attı Yok Öyle Yok Böyle Malum Crack Sunucu Adam Banlanınca Pes Etmiyor Gidiyor Yeni Hesap AçıyorHangi hileyi bildirsinlerki %99'u hile oyuncu gibi gelip biraz oynayıp hepsini banlayabilirsin ?
Sunucu Premium Olmadığı İçin Hesabı Banlanan Direk Crack Olarak Giriyor Ve Öyle Bir Ban Sistemi Mevcut Değil Yapılabileceğinide Sanmıyorum Kendine Özel Launcheri Olmadığı Sürece IP Ban Atsan Bile Modem Resetleme Başka Kayıt Olmama Gibi Şeyleri Proxy İle Her Türlü Çözüm BuluyorlarTamamda Söyle Bisi de Var Ordaki %50 yi %80 e Çevirmeni ve %20 yi %5 e %30 u 15 e çevirmeni oneririm.Cunku Artık herkes Hile .s Oyundan Son Derece Soğudum.Adam Akıllı Bi Server Yapamıyoruz .s Aslında Söyle Bisi Olsa Guzel Olur.Serverde Ban Yiyen Kisi O Bilgisayardan Banı Bitene Kadar Giremesin Diye Bir Plugin Yazılabilinir.Ama Malum Pahalı Olur Veya Adamların Uretmek İsini Gelmez.(Burdan Sizden Bahsetmiyorum.)
O kadar boş vaktimiz mi var? Arada girdiğim oyunlarda bana bile hile diyorlar..Hangi hileyi bildirsinlerki %99'u hile oyuncu gibi gelip biraz oynayıp hepsini banlayabilirsin ?