Açık Dünya, Modlu Senaryolu Macera Dünyası - Denizlerin Lordu [GÜNCELLENDİ 14.05.2016] (1.7.2)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
işte budur! CustomNpc varsa ben varım. :))
Map gerçekten çok hoş bitmesini 4 gözle beklediğim ilk harita diyebilirim. Dedimde... Çünkü bitmesini beklediğim gerçekten tek ve ilk harita bu. Türkiye'de hala senin gibi map yapanlar kaldığına sevindim :)
TAM DESTEK !

Son düzenleme:

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte budur! CustomNpc varsa ben varım. :))
Map gerçekten çok hoş bitmesini 4 gözle beklediğim ilk harita diyebilirim. Dedimde... Çünkü bitmesini beklediğim gerçekten tek ve ilk harita bu. Türkiye'de hala senin gibi map yapanlar kaldığında sevindim :)
TAM DESTEK !

Bende bi tane yapiyom Gerçekten artık gelişmemiz lazım. Adragos'un dediğinden . Bence bi arkadaşınla yap daha kolay bitirirsin.[DOUBLEPOST=1436925223,1436916475][/DOUBLEPOST]Tahminen kaç haftada biter ?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
birde haritayı bitirdikten sorna atarken ana karakterimiz için korsan skini atarsan fena olmaz? =)

DeJaVuGaRuNGa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Helal ama bişi dicm ben şu an Ankaradayım.Bilgisiyarım Aksaray'da ve ondaki minecraft Crak'li Preminyum ama bu bilgisiyarda kaldırmadığı için yüklemiyorum.Mod'lu Map pek yapmazsan iyi olur.Benim sorunum da olduğu gibi...

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
yapacağın photoshop'u bile ısırayım hemen deniyorum B)
Edit : Map'te bir kaç küçük hata var ancak yinede çok iyi mesela bir kaç mürettebat almıştım yanıma
ancak düşmanlara saldırmıyorlardı.
haricinde gerçekten özenilmiş bir map..
Denize balıklama atlamaktan oyunu oynayamadım çok zevkli :kaş:

Son düzenleme:

dextr1ex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gemimi yaptım ama mount ship dedim anda oyundan attı ne yapmalıyım? :pof: