- En iyi cevaplar
- 0
bende de öyleydi karada oturmuş başlıyor biraz ilerle hızlanıyor.Sorun çözüldü ama satın aldığım gemi çok yavaş neden ?
bende de öyleydi karada oturmuş başlıyor biraz ilerle hızlanıyor.Sorun çözüldü ama satın aldığım gemi çok yavaş neden ?
Korsan hisarındaki görevleri tamamen yaptığınıza eminmisiniz ?Mapi bitirdim puanlama (10 üzerinden) :
Açık dünya : 8
Mekanlar : 7
Npcler ve görevler : 7
Modlar :10
Hikaye : 4
Not : En beğenmediğim şey kraliyet adası oldu çünkü sadece düşmanlar vardı bide Azrail başka bi şey yoktu oraya görevler falan koyabilirdin orada kötüler olmazdı
iyiler olurdu, maceracı korsanlarıda friendly yapsaydın daha iyidi yanlışlıkla ben onlara vuruyom bana dalmaya çalışıyorlar.
Sonuç olarak : İYİ 7/10
Teşekkürler bunu görünce mutlu oldumSenin maplere nedense hastayım kardeşim![]()
mert_chikumba korsan hisarında baş yağmacı varya o bana rütbeni atlatmak için bize hizmet et diyor napayım kraliyet adasını bastım bütün adaları dolaştım para kaynıyor hala aynı şeyi diyor??
Artık komut blocklarıyla nerdeyse her şeyi yapabiliryorsun CrushedPixel in videolarını izlersen adam league of legendsin aynısını yapıyorOnu yapmak demek = 230 küsür mod sürer + birkaç modu kendin yaparsan skyrim + minecraft oyniyabilirsin.
Ya türkiyede öyle yetenekliler var ya bide okadar küsür komut bloğu kasmaz mı zannediyorsun aynı zamanda SKYRİM BİR RPG LOL GİBİ BİR OYUNDAN ÇOK VE ÇOK DAHA KAPSAMLIDIR.Artık komut blocklarıyla nerdeyse her şeyi yapabiliryorsun CrushedPixel in videolarını izlersen adam league of legendsin aynısını yapıyor
Sanki Skyrim iyi bir bilgisayar istemiyor?Ya türkiyede öyle yetenekliler var ya bide okadar küsür komut bloğu kasmaz mı zannediyorsun aynı zamanda SKYRİM BİR RPG LOL GİBİ BİR OYUNDAN ÇOK VE ÇOK DAHA KAPSAMLIDIR.
İstiyor.. ben mc üzerinde yapılabilecekten daha fazla kapsamlı yapılamaz oyunu değiştirmeyen şeyler kullanılmadıkça.Sanki Skyrim iyi bir bilgisayar istemiyor?
yapılabiliir zaten minecraftı diğer oyunlardan farklı kılan şey buİstiyor.. ben mc üzerinde yapılabilecekten daha fazla kapsamlı yapılamaz oyunu değiştirmeyen şeyler kullanılmadıkça.
Tamam yapsınlar tam anlamıyla camdan aşağı atlıyacağım.yapılabiliir zaten minecraftı diğer oyunlardan farklı kılan şey bu