En İyi Sunucular Bile Plugincilere İhtiyaç Duyar0 eklenti bilgisiyle sunucu açmak... Acıyorum size.
Gerçekten 0 Bilgiyle Servermi Açtınızal işte dalaşmasan olmazmı evet bilmiyoruz ve ögrenmeye calısıyoruz böyle böyle ögnicez
Onları Forumda Konu Açarak Hallede Bilirdinbirçok plugini hallettik fakat
mob spawn olmuyor
pvp den kaçamama
oturma plugini
kafa düşme plugini oyuncularda çalışmıyor
anti****
Önce yazılışını öğren , sonra Pluginer diye bir terim olmadığını , sonra server açmayı , '23165 madde sonra'al işte dalaşmasan olmazmı evet bilmiyoruz ve ögrenmeye calısıyoruz böyle böyle ögnicez
umut_ kardesim sen bakabilirmsn
lütfen laf dalaşı isteyen arkadaşlarda görüntü kirliliği değilÖnce yazılışını öğren , sonra Pluginer diye bir terim olmadığını , sonra server açmayı , '23165 madde sonra'
sonra wg atmayı , sonra flag yapmayı....
Laf dalaşı değil.Daha yazamadığın şeyi istiyorsun garip değilmi ?actım burda halledemedim işte biliyosan yardım edebilirmsn[DOUBLEPOST=1405875473,1405875372][/DOUBLEPOST]Glyp
lütfen laf dalaşı isteyen arkadaşlarda görüntü kirliliği değil
eklesin
Hic bilgim yok heveslendim hadi ygs ye gireyim.Adam ugrasmadan acacak sonra ? Gelecek benim senin serverinde reklam atacak.Olan bize olacakOff kendini bilmezler gene gelmiş sizene adamın bilgisinden heveslenmis açmış burdada guzellikle yardım isttiyor kardeşim yardim ederdim ama 4 5 tane server idare ediyorum pluginler ve ekletiler katagorisinden yardım isteyebilirsin.
kardeşşşş banlarsın bu kadar basit karışmaya hakkınız yok.Hic bilgim yok heveslendim hadi ygs ye gireyim.Adam ugrasmadan acacak sonra ? Gelecek benim senin serverinde reklam atacak.Olan bize olacak
Ronin Build Team - 'Tapatalk'