[acil] plugins yardım

mertkara154

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben şimdi spawnda dogdu diyelim insanlar sonra pusuladan pvp gitti ve orda öldü spawn dogdu ben set spawn spawn çektigimden orda dogdu ben ama pvp doğsun istiyom

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Konu yeri doğru bu sefer :alkış: ama eklentiylemi alakalı orası problem neyse sen yani ölen insanların öldüğü yerdemi doğsun istiyorsun yoksa öldüğünde spawnda doğan insanların bir kod yazarak öldüğü yere geri gelmesinimi istiyorsun ? Birde kendimi Türkçe'yi bilen biri olarak nitelemiyorum ama zaten Türkçeyi anlamadığım için sayısalcı oldum.:yıkıl: En azından cümle düşükleri yapmadan kendini açıklasan daha iyi olur. "ben şimdi spawnda dogdu" özne var ben mi o mu belli değil "ben şimdi spawnda doğdum desen iyidi vb" neyse sen yukarda dediklerimden hangisini istediğini söyle gerekirse kodunu atarım eklentinin.:şapka:

mertkara154

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri doğru bu sefer :alkış: ama eklentiylemi alakalı orası problem neyse sen yani ölen insanların öldüğü yerdemi doğsun istiyorsun yoksa öldüğünde spawnda doğan insanların bir kod yazarak öldüğü yere geri gelmesinimi istiyorsun ? Birde kendimi Türkçe'yi bilen biri olarak nitelemiyorum ama zaten Türkçeyi anlamadığım için sayısalcı oldum.:yıkıl: En azından cümle düşükleri yapmadan kendini açıklasan daha iyi olur. "ben şimdi spawnda dogdu" özne var ben mi o mu belli değil "ben şimdi spawnda doğdum desen iyidi vb" neyse sen yukarda dediklerimden hangisini istediğini söyle gerekirse kodunu atarım eklentinin.:şapka:
kardeşim ben sunu istiyom adam doğdugunda spawn da dogsun ordan pusulayla gitti diyelim pvp sonra öldügünde pvp öldü ya pvp doğsun

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
şimdi bir sorum daha var belli bir warpdamı doğsun istiyorsun örneğin war ormanda öldü orda dogsun yada warp pvp de öldü warp pvpvde doğsun tam öldüğü koordinat yerine olduğu warpın başlangıcına ışınlansın yani (Warp pvp ye ısınlandı - Öldü - Doğdu ama warp pvp'de öldüğü yerin tam koordinatında değil warp pvp nin seçtiğiniz koordinatında)

mertkara154

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi bir sorum daha var belli bir warpdamı doğsun istiyorsun örneğin war ormanda öldü orda dogsun yada warp pvp de öldü warp pvpvde doğsun tam öldüğü koordinat yerine olduğu warpın başlangıcına ışınlansın yani (Warp pvp ye ısınlandı - Öldü - Doğdu ama warp pvp'de öldüğü yerin tam koordinatında değil warp pvp nin seçtiğiniz koordinatında)
Aynen onu istiyom

BurakCG

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılabilir

BurakCG

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Skript İnş İşine Yarar
Kod:
on death of a player:
    if player's world is "dünyaismi":
        execute console command "/warp warpadi"

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bu Skript İnş İşine Yarar
Kod:
on death of a player:
    if player's world is "dünyaismi":
        execute console command "/warp warpadi"
Buna birde hangi warpda öldüğünü renkli birde mizahlı bir şekilde ölüm mesajı koyarsan al sat :) sadas