ACİL YARDIM ORJİNAL MİNECRAFT SATIN ALAMIYORUM

Craoveth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün yani [14.6.2015] tarihinde gidip migrostan ininal kart aldım,kartımı onayladım bütün bilgilerimi doğru şekilde yazdım fakat ne kadar denesemde bir türlü minecraft sahibi olamadım.Aldığım hata aşşağıdaki resimde bulunmaktadır.Resmi bizzat kendim çektim fakat ne kadar uğraşsamda bir türlü oyunu alamıyorum yardım ederseniz çok minettar kalırım.
[/url][/IMG]

RESİM URL :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kartımda 80 küsür lira para var para sıkıntısı yok aylardır biriktiriyorum almak için ama resimdede gördüğünüz hata şuanda da devam ediyor.
Beklenmedik bir hata oluşmuş
bu ss yi
adresine at ve ingilizce açıklama yap. en kısa sürede cevap verirler
yada oradaki sorulara bakıp cevap arayabilirsin

Craoveth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beklenmedik bir hata oluşmuş
bu ss yi
adresine at ve ingilizce açıklama yap. en kısa sürede cevap verirler
yada oradaki sorulara bakıp cevap arayabilirsin
Ticket'ta atamıyorum arkadaşlar yapmam gerek bir şey veya bunu çözmenin bir yolu yokmu ya :'([DOUBLEPOST=1434300566,1434300475][/DOUBLEPOST]
Skrill'de sorun çıkabiliyor.Paypal'dan denemelisin
Fakat paypal hesabım yok bu etkilermi ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kartı bugün almışsın yeni açılan kartların kayıt benzeri olayları var bazen uzun sürebiliyor yarın yada birkaç gün sonra tekrar dene olmazsa :(

Craoveth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kartı bugün almışsın yeni açılan kartların kayıt benzeri olayları var bazen uzun sürebiliyor yarın yada birkaç gün sonra tekrar dene olmazsa :(
Önerin için teşekkür ederim deniycem eğer olmazsa :(:emin:[DOUBLEPOST=1434305110,1434304736][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar herkesin yardımı için çok çok çok teşekkür ediyorum paypal ile sonunda alabildim çok teşekkürler.