Acil Yardım Yardımcı Olana Serverımda Diamond V.i.p Lik Vercem

Semele

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler 1.4.4 pluginleri veya 1.4.5 pluginleri olan varsa hemen söylesin acil plugin lazım verene diamond vip lik verecegim 1 ay lık diamond un ayrıcalıkları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
da yazıyo beyler acil

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler 1.4.4 pluginleri veya 1.4.5 pluginleri olan varsa hemen söylesin acil plugin lazım verene diamond vip lik verecegim 1 ay lık diamond un ayrıcalıkları
da yazıyo beyler acil
eski pluginlerin çaılşması lazım bi dene istersen çünkü bende çalışıyordu ama bazıları hatalı çıkabilir bu arada istediğin plugini bukkit.org adresinden indirebilirsin

Semele

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginleri buldumda permissionex veya group manager programında vıplere istedigim yetkileri verip bazılarını kısıtlamayı bulamadım biliyorsan lütfen iletişime geçer misin
mesaj at lütfen ayarlayamadım bide worldguardla world edit i yapamadım yardım et lütfen

eski pluginlerin çaılşması lazım bi dene istersen çünkü bende çalışıyordu ama bazıları hatalı çıkabilir bu arada istediğin plugini bukkit.org adresinden indirebilirsin

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pluginleri buldumda permissionex veya group manager programında vıplere istedigim yetkileri verip bazılarını kısıtlamayı bulamadım biliyorsan lütfen iletişime geçer misin
mesaj at lütfen ayarlayamadım bide worldguardla world edit i yapamadım yardım et lütfen
vip yapabilmen için özel plugin indirmen lazım bunu verdiğim siteye vip yazarak ordan bulabilirsin

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

bu olması lazım ama bu viplere yetki vermek için kullanılıyor yani vipspd yazıyosun çok hızlı koşuyorsun onu group managerden ayarlıycaksın işte