Açlıktan ölücem | yardım

exterminated

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biraz garip olucak ama aç kaldım kuzu falan öldürüyorum et geliyor ancak sanırım pişmesi gerekiyor yiyebilmek için, fırının yerini değiştirmek için kırdım kayboldu gitti bi daha cobble stone bulamadım, ne yapıcam? Arıyordum cobble stone bulurum heralde ama karakter ölücek sanki açlıktan telaş yaptım ben de :D

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bendeki neide e ye basıp yani envanterde yukarda işaretler var kalp işaretine tıklıyorum canım ve açlım doluyo:)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas ölürsen itemler öldügün yerde kalir ve adamin baslangiç noktasina gider firini eline almak için kazma kullan ve asaya dogru kazdiginda tas bulur ve 8tanesiylede firin yapip yiyceklerini pisirebilirsin

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
açlık gidermek için nei veya to many itemsi yükle e ye bastında yukarda kalp işareti görürsen tıkla sağlında fulleniyo açlında
/gamerule keepInventory true

exterminated

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir de cobble stone kazıyorum ancak normal taş kestiğimizde çıkan o şeyden çıkmıyor yani envanterime eklenmiyor bir türlü, bunu anlayamadım

exterminated

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir de flood yapmış olmayayım ama kapıma canavar falan dayanıyor sürekli, vuruyo kırılıcak gibi geliyor, kapı kırılır mı? :D