ADAM GİBİ KORKU MAPİ ARANIR

YouNeverKnow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet, adam gibi korku haritası arıyorum. Yeter ki Türkçe olsun. Artık o kadar sıkıldım ki herifler '1500+ K indirme' diye yalan atıyorlar. Bizde güzel sanıp giriyoruz. Ama harita 10 dk sürüp hiçte korkunç olmuyor. Yetimhane haritasını herkes biliyordur. Yetimhane mesela güzeldi. Çarpıları bulup üstünü karalamaya çalışıp laneti kaldırmaya çalışıyorduk. Sonrada OUTLAST gibi bir sonu vardı. Artık 12+ yerine 18+ veya 16+ gibi korku haritaları yapsanız harika olur. Sizin işiniz hemen bitirmek veya uzun yaptığınızı düşünerek haritayı ortaya koymak. Ama size bir tavsiyem var. Lütfen haritalarınızı oynayıp sonra koyun. Veya benim belki yapabileceğim İngilizce, İspanyolca haritaları Türkçeye çevirebilirim tabii isterseniz.

S

Switcher

Ziyaretçi
Kardeşim aynen bende öyle bi harita arıyorum yetimhaneden başka bişi bulamadım ama The Alysum Önerebilirim . Konusu farklı ama R.Pack Yetimhanenin editlenmiş .

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle konular ile kısmı kirletmeyin. Forumda araştırma ile bulabilirsiniz. Benim Haritam bu. Ayrıyetten @sakarat15'in yaptığı maplar var. İyi forumlar.