Adam gibi server kalmadimi la ?

ASDİRABOB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki gibi 8 10 yaşındaki bebeler server açıyor yok lapis yok hammadde böyle aptallikmi olur la ?​
Eskiden ne güzel spawnerlara sistem yapar level kasardik simdi 11 yaşındaki bebe 10 dakikada pro4 yapıyor bumu zevkli ? Bebeleri kandırıp 10 liraya vip satıyolar 30000 stack enchli elma + reapir vur vur ölmez 4bilemem o adam.. eskiden ne güzel tamirci amcalar vardi vip - rehber - cart curt herkes o amcada sağ tıklayarak elindeki itemini tamir ederdi biraz para alirdi 2-3k sonra giyerdik... pvp ler çok zevkli olurdu her 5 saniyede bir golden apple yiyemezdik şimdiki serverlerde 1k ya enchli elma görüyorum..​
enchli elmalar pro4 den ya değerli yada aynı değerdeydi biyerlerimizi yırtardık level kascaz diye :sırıtmak:..​
bazılarında tnt çalışırdı diğer factionlarin base lerine operasyon yapardık kimi zaman ölürdük :sırıtmak: kimi zaman item çalar kaçardik .. çokkk zevkliydi pvp den kaçamazdık oyundan çıkınca pvp de iken direk itemler düşerdi .. arsalar plotme değildi ÖKÜZ gibi 64x64 arsa verilmezdi 8x8/10x10 arsaları 25 30 k ya alırdık tarlalar alırdık yapardık .. tarladan para yapardık .. bazı serverlerda 150 200 lira verip edit itemler alan olurdu max 1 kişi olurdu deli danalar gibi kaçardık onlardan .. potion lara abanardık marketlerin fiyatı mantıklı olurdu.. Mesela 1 dia 1000 k ise kazma 3100 olurdu gidipte kazmaya 2000 fiyat yazmazlardı .. saçma sapan oyunu kısıtlamazlardı gidipte lav dökmek yasak olmazdı .. Hem nası bi saçmalık niye lav dökülmesin ? tuzaklar yapardık :sırıtmak: en fazla 2-3 golden apple ımız olurdu yemeye kıyamazdık 1 keresinde yemeye kıyamadım için ölmüstüm 3 golden apple ı kaptırmıstım :sırıtmak: .. Böyle serverları muhtemelen eski oyuncular da özlüyordur .. umarım böyle server veya serverları yakın zamanda tekrar görürüz ..​
iyi forumlar​

ASDİRABOB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eminim hala böyle serverlari seven ve isteyen vardır .. Ayrıca kolay kasılan serverlarda 40-50 kişiyi yi göremedim bu eskilerde 50 nin altını göremezdim..

esar31

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bi servera girmiştim adam bu ne biçim faction server hammadde falan yok deyip küfür etti kaçtı