Oguzhan5461
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben oguzhan şimdi size ilk olarak hikayemi yazıyorum Biz arkadaşlarla bir sw açdık fakat arkadaşın babası rahatsızlık geçirdi ve mecburen ailesi makinasını sattı {MAKİNA=HOSTİNG} Ve sw miz işlevselliğini kaybetti mapda gitti şimdi bu yüzden bir sw arıyorum
Özelliklerim :
1-)2009 dan beri mc yi orjinal kullanıyorum yani bilgim fazla [Kredi Kartı İle Çekdiğim tarihi gösterebilirim]
2-)Builderliğim iyi buna kimse bir şey diyemez şematik sitesine attığım map 4800+ Download verdi
3-)Adalete inanırım fakat kurucunun isteğine göre Viplere'Özel davranışlar olabilir
4-)hiçbir zaman oyundan sıkılınca bırakmam benden başka bir yetkilinin oyuna girmesini beklerim
Bilgilerim:
İsim Soyisim : Oguzhan Dogan
Hotmail: [email protected]
Facebook:
Twitter: Malesef Kapandı
Facebook oyun gurubum:
Telefon No: Alım gerçekleşince Verilecektir..
Özelliklerim :
1-)2009 dan beri mc yi orjinal kullanıyorum yani bilgim fazla [Kredi Kartı İle Çekdiğim tarihi gösterebilirim]
2-)Builderliğim iyi buna kimse bir şey diyemez şematik sitesine attığım map 4800+ Download verdi
3-)Adalete inanırım fakat kurucunun isteğine göre Viplere'Özel davranışlar olabilir
4-)hiçbir zaman oyundan sıkılınca bırakmam benden başka bir yetkilinin oyuna girmesini beklerim
Bilgilerim:
İsim Soyisim : Oguzhan Dogan
Hotmail: [email protected]
Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Twitter: Malesef Kapandı
Facebook oyun gurubum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Telefon No: Alım gerçekleşince Verilecektir..