Admin-Moderatör Plugini

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Admin-Moderatör Plugini Yardım Edecek Warmı Ben Bulamıyorum . Link Werirseniz Sevinirim.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Admin-Moderatör Plugini Yardım Edecek Warmı Ben Bulamıyorum . Link Werirseniz Sevinirim.
Admin Plugini var - Essentials , Essentialschat , essentialsspawn indir adminlik vermek icin /op [Oyuncu] GameMode vermek icin /gm [Oyuncu] Ve buarada moderator plugini yok sadece onu permissionla ayarlarsin

ismail06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş ben bukkit sw kurdum kurucu ben oldugum için SwKurucu yazmasını istiyorum ismimin başında ve adminlerin başında admin yazmasını diger normal adamlarda ise Oyuncu yazmasini istiyorum lütfen yardim et :cry:

ismail06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essentials plugini ve permissions plugini var lütfen yardimci ol lüüütfennn!!! :blase:

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş ben bukkit sw kurdum kurucu ben oldugum için SwKurucu yazmasını istiyorum ismimin başında ve adminlerin başında admin yazmasını diger normal adamlarda ise Oyuncu yazmasini istiyorum lütfen yardim et :cry:
ozaman permission indir ayarlamalri yap ve permissionu ben cok bilmiyorum yAlvarcana uraş :)

akenathon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç bi yetkisi olmayan userlere naisl yetki izni vericez ya lütfen yardm edin bu konuda yardma ihtiyacım var permission yada group managerden nasıl yapıcam mesela admin veya mod olmayanlar yeni giren userler filan /warp .... yada /home /sethome filan yapamyolar hatta /help ve /rules bile yapamyolar bilen yardm ederse Allah razı olsn ondan gerçekten çok makbule geçicek hiç değilse hazır kod filan :S

efsane10

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bendede var ismimin yanına kurucu nasıl yazarım birde oyuncular warp kittools set home yapamıyorlar

xWiggle

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu temmuzda açılmış arkadaşlar hortlatmayın lütfen, mesaj yazmadan önce tarihine bakın.

Konu arşiv.