AdvancedBan MySql Destek Saçmalığı

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Bu Plugin MySql'a Bağlanabiliyo Diye Gösteriyo Ama hiçbir Şekilde Bağlayamadım Yardım Edermisiniz ?

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunu tek ben yaşamıyormuşum :) Çözümünü henüz bulamadım, farklı pluginlere yönel. Ben de her türlü mysql ayarlamalarını doğru yaptım eklentinin mesajlarında da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu vakat veritabanına işlemiyordu. Hatta bu yüzden baya sıkıntılar yaşadım, banlanan kişiler banlanmamış gibi oyuna girebililiyordu vs.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Sorunu tek ben yaşamıyormuşum :) Çözümünü henüz bulamadım, farklı pluginlere yönel. Ben de her türlü mysql ayarlamalarını doğru yaptım eklentinin mesajlarında da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu vakat veritabanına işlemiyordu. Hatta bu yüzden baya sıkıntılar yaşadım, banlanan kişiler banlanmamış gibi oyuna girebililiyordu vs.
Farklı Pluginlerin AdvancedBan Kadar Güzel Çalışacağını Düşünmüyorum :( Araştırmaya Devam Edicem

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu videoya rastladım bilmiyorum anlatım ıvarmı sorunun fakat mysql bağlamayı gösteriyor herhalde,

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PhpMyAdmin giriş yaptıksan sonra sol üstte Yeni diye bir kısım var ona tıkla. Sonra orda hemen görürsün veritabanı Adı ne olsun diye. Oraya Banlananlar yaz ve Oluştura tıkla.

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TS3: TS3.Minesonic.COM (En son OVH sunucumuzu kapatmıştı, giremeyebilirsin) Skype: minesonic.aerenn. Gel sana anlatayım nasıl yapacağını :)