Adventure Haritası [Open World/Parkour] ********** - Andiro'nun Laneti

CatatoniC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
********** - Andrio'nun Laneti
Önsöz
Öncelikle Herkese merhaba.Ben ve birkaç arkadaşım bir adventure haritası yapmaya karar verdik ve bunu zamanımızı bolca geçirdiğimiz bir yer olan **********'ün adıyla yapmaya karar verdik ve isimler vs. tamamen oradan alıntıdır.
Tasarım tamamen bana ait olsa da çoğu arkadaşımın yardımı dokunmuştur. Onların hepsine buradan Teşekkür ediyorum. Harita konusuna gelirsek henüz haritamız bitmedi bu konuyu bir ön tanıtım veya gelişmeleri belirteceğim bir konu olarak düşünebilirsiniz.Bu konuyu reklam amaçlı açmadığımı şimdiden belirtmek isterim ve bu tür yorumlardan kaçınmanızı diliyorum ve son olarak haritanın şu an %30'luk bir kısmı yapıldı. Şimdi haritanın biten bölümlerinden birkaç ss göstermek istiyorum.
Haritada İlk Başladığınız yer burası olacaktır Küçük bir Tarladır ve adı da Senice Tarlasıdır.
Tarladan Ayrıldıktan Sonra İlk uğrayacağınız yer olan ağaçların arasında bir kasabadır adı da Nalandildir.
Nalandil'de bulunan bir yer sayesinde Ak divanin yer altı şehrine giriş izni kazanacaksınız.
Resim 1
Ak Divan şehrinin Giriş Bölümü Bittikten Sonra sizi kocaman ve önemli Bilgiler ile dolu bir Kütüphane Bekliyor.
Bu paylaştığım resimler arasında belirli geçiş noktaları ve bazı zor yerler vardır oraları haritanın tadı kaçmaması açısından paylaşmak istemedim.Haritanın şuanlık yapılan bölümleri Bu kadardır.
Not= Yapılan daha birçok yer var fakat resim kısıtlamasından dolayı sizlerle paylaşamadım.
Yapılacak Yerler
Fellow Krallığı
Haggard Krallığı
Serius'un Kalesi
10'a Yakın Biom'a uygun kasaba
Yollar üzerine Tuzaklar
Yollar üzerinde Hediye Bulabileceğiniz yerler
Yapılan Yerler
Senice Tarlası
Nalandil Köyü
Ak Divan'a geçiş Noktası
Ak divan Şehri Giriş Bölümü