ADVENTURE-Madness-PART2 Çıktı.!! +250 download 1-2-3-4 kişilik Adv&Parkur Map!

muratcan98

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 1. mapımızı oynayan veya görenler bilir. Biz o mapin bu kadar ilgi göreceğini hiç düşünmemiştik fakat sizler bize o çok değerli yorumlarınızı eksik etmediniz ve bizde sizler için bu mapin part2 sini çıkardık. Map en fazla 4 kişilik olarak tasarlanmıştır. Part 2 yi Part 1 in senaryosunun devamı olarak tasarladığımız için part1 i oynamadan part2 ye geçenler senaryodan pek bir şey anlayamayacaklar. O yüzden bende indireceğiniz rar dosyasının içine hem part 1 hemde part 2 yi koydum tek indirme ile ikisinide oynayabilirsiniz. Part 1 mapimizin özelliklerinide bu konuda bulabilirsiniz. Ve arkadaşlar yorumlarda yazıyorsunuz ben creativede başladım diye creativede başlamanız bizim ayarladığımız bir şey çünki creative olmadan spawn noktasındaki içeri girmek için kırılması gereken blokları kırmanız imkansız. Blokları kırıp vagonunuzu aldıktan sonra survivala geçiş yapabilirsiniz. Neyse arkadaşlar ben fazla sıkmadan resimlere ve linklere geçeyim :)

Şimdide Linkler ve texture packimi veriyorum.

Linkler:

Dosya tc:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hotfile:

Soartex Fanver (Texture Pack) :
(Tıkladıgın anda inmeye başlar.)

Umarım beğenirsiniz. :) Ve part3 çıksın diyorsan bu konunun altından bize mesaj atman yeterli. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kim ya o ilgisini eksik etmeyenler :D
Özelden bende ulaşcam onlara.
Biz o kadar emek verip map yapıyoruz adamlar indiriyo yorum atmıyo herkes kendi havasında :D
Deniycem bu arada bakalım :)

muratcan98

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kim ya o ilgisini eksik etmeyenler :D
Özelden bende ulaşcam onlara.
Biz o kadar emek verip map yapıyoruz adamlar indiriyo yorum atmıyo herkes kendi havasında :D
Deniycem bu arada bakalım :)
:) bize ilgisini eksik etmeyenler belli :D bizdede var öyleleri fakat biz yinede hayrına yapıyoruz maplerimizi :) İnsanlar eğlensin diye. Aslında bir teşekkür bile etmeyenler var onlarda bizim zorumuza gidiyo ama ne yapalım artık yapılacak bir şey yok :) umarım memnun kalırsın mapimizden

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet de neden indirdiğim iki partda da creative de ve mapın ortasında başladım ?
Onları ayarlayasdınız keşke :D

muratcan98

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oyuna creative olarak başlamanız bizim ayarladıgımız birsey cünki spawn noktasındaki içeri girmek için kırılması lazım olan blokları creative olmadan kırmak mümkün olmuyor malesef blokları kırıp vagonunuzu aldıktan sonra survivala geçebilirsiniz :) fakat mapın ortasında başlamanız sizin şansınıza dayalı birseydi :) çünki spawn noktasının tam ortasında başlayamıyorsunuz spawn sizi kafasına göre bir yere atıyor biz sadece spawnı ayarlayarak spawnın etrafında yakın bir yerlerde dogmasını sağlayabiliyoruz :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
oyuna creative olarak başlamanız bizim ayarladıgımız birsey cünki spawn noktasındaki içeri girmek için kırılması lazım olan blokları creative olmadan kırmak mümkün olmuyor malesef blokları kırıp vagonunuzu aldıktan sonra survivala geçebilirsiniz :) fakat mapın ortasında başlamanız sizin şansınıza dayalı birseydi :) çünki spawn noktasının tam ortasında başlayamıyorsunuz spawn sizi kafasına göre bir yere atıyor biz sadece spawnı ayarlayarak spawnın etrafında yakın bir yerlerde dogmasını sağlayabiliyoruz :)
Tek yapacağınız singleye geçip adamı survival şekilde bir yere bırakmak ve sizden başka player varsa oyunda onları silmek biz sizin bıraktığınız yerde başlarız ve spawnpoint @a ile de her ölüşümüze belirlediğiniz yerde doğarız.
Ben de map yaptım ve spawnı ayarlayamazsınız zaten sadece (bildiğim kadarıyla) MC edit ile ayarlayabilirsiniz.
Bu arada unutmuşuz desen daha iyi olurdu :D
Çünki elimde 64lük katman kayası buton falan filanla başlıyorum yani belli ki unutulmuş :)
Ben de map yapıyorum ve hayatımda daha creativede bilerek başlatan ilk sizi gördüm tebrikler :D
Yine de güzeldi büyük bi ihtimal 2. yaptığınız map ?