ZaedeusIsHere
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Vay arkadaş hangi serverde oynarsam oyniyim bu tablonun yarısı türk. Baksanıza Rusya serverininde 10 kişiden yedisi türk
Üşenmedim buldum
Ocaktasın Pewdie !Üşenmedim buldum
37.sn
Pendik Ülkü Ocaklarina Bekleriz PewdieÜşenmedim buldum
37.sn
Ulkulu genjlick
Solcu kardeşler Jerry&Harry gelmeden silin beyler !Pendik Ülkü Ocaklarina Bekleriz Pewdie
Neden hiçbir şeye üşenmiyorsun
Yazılması zorunlu olan ve beni yazdığımdan dolayı pişman eden karakterler bütünü
Şu an ayağı pc masasının üstünde duran kulaklıklı 5 sekmesi açık olan bir öğrenciyle konuşuyorsun eheheNeden hiçbir şeye üşenmiyorsun
ciddi misin ?Şu an ayağı pc masasının üstünde duran kulaklıklı 5 sekmesi açık olan bir öğrenciyle konuşuyorsun ehehe
Yeah I'm seriousciddi misin ?
O zamaaan; Şu anda cevap verdiğin kişi Rusyadan geri dönüp uçakta Jetlag yaşayan sonrada jetlag etkisi ile PC'yi açmış arkasına yaslanmış sırtına yastık yerleştirmiş bardakda tarhana çorbası içen Öğrenci ile konuşuyorsun !Yeah I'm serious
@Mmtern de Rusyadandı tanışın mimardır kendileri ama artık hiç online değil :'(O zamaaan; Şu anda cevap verdiğin kişi Rusyadan geri dönüp uçakta Jetlag yaşayan sonrada jetlag etkisi ile PC'yi açmış arkasına yaslanmış sırtına yastık yerleştirmiş bardakda tarhana çorbası içen Öğrenci ile konuşuyorsun !