P4RS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Anti Bot Arşivi
- Anti bot Demek serverlerinize karşı atılan botlara denir şaun en çok kullanılan Saldırı programı "paradigm" dir. Ayrıca "bot" Dediğimiz şey serverlere 100-200 tane player çıkar tabi çok hızlı bu durum serverin yavaşlamasına hatta çökmesine neden olur. Ve "bu saldırılara karşı gelen "antibot" pluginleri sayesinde bu atılan botlar etkisiz hale gelir.

- Özellikle bu plugin PWN4G3 ve Paradigm için birebirdir. Aşadaki resimdende göreceğiniz gibi "bot" nedir tam anlayabilirsiniz. fakat bu plugin "bot"ları engelliyor . Her Server için gerekli bir plugindir ve tavsiye ediyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.

Permissions Ve Komutlar :
Komutlar :
/antibot reload - Ayarları Sıfırlar.
/antibot chatmute - Playerlerin Yazı Yazmasını Durdurur.
/antibot on - AntiBot Plugini Kapalıysa Açar.
/antibot off - AntiBot Pluginini Kapatır.
Permissions :
antibot.admin.basic - Bazı Komutlara Erişir.
antibot.admin - Butun Komutlara Erişir.

- Bu Plugini "AntiBot" Plugininden Daha Çok Tavsiye Ediyorum Daha Güncel ve Daha Etkili Koruma Sağlıyor Buda PWN4G3 , Paradigm ve Birçok Saldırı Programlarına Birebirdir. Aşadaki Resimlerdende Anlıyacaksınız Zaten.
Giriş yap veya üye ol.
Komutlar :
/ajbadd <oyuncu> - Seçilen oyuncu servere girmeye çalıştığında karşısında whitelist yazısı çıkar.
/ajbblock <oyuncu> - Engellediğiniz oyuncunun artık girmesini sağlarsınız.
Permissions :
antijoinbot.add - /ajbadd ve /ajbblock komutuna ulaşabilirsiniz.
antijoinbot.toggle - /ajb Komutuna Ulaşırsınız.
antijoinbot.bypass - Belirlediğiniz bir oyuncuya perm yoluyla ayar laya bilirsiniz ve artik o kişi bot yapma durumunda atılmaz.
Video:
Anti Hile Arşivi
- Anti Hile Demek Serverdeki Uçma,Hızlı Kazma,Otomatik Vurma ,Örümcek gibi tırmanma gibi hileleri engellemeye denir. bu tür antihile programları serverlerde zorunlu olarak bulundurmanız gereklidir. size en güzel antihile pluginlerini seçerek paylaşacağım inşallah beğenirsiniz.

- Bu Plugin Herserverde bulunmaktadır. Çoğu hilelere karşı (N*dus Bunlara Örnektir) , Kısacası Hileleri Bloklar bazen kickler uyarı yapar , bu plugin spamlara bile karşı gelip konuşmasını engeller. Herkeze Bu Plugini Tavsiye Ediyorum.
Giriş yap veya üye ol.
Komutlar :
AntiCheat Plugininde Komut Bulunmamaktadır.
Video

- Evet Arkadaşlar bu plugin serverinizdeki hile yapan kişilere karşı çok güzel bir plugindir anticheat a göre daha iyidir fakat bana kalırsa anticheat ve NoCheatplus ikisi serverinizi kalkan gibi korur. nocheatplus plugini 8 Kişi Tarafından Yapılmıştır neyse uzatmadan permission,indirmelinki Ve Videoya Geçiyim.
Giriş yap veya üye ol.
Komutlar :
/npc lag - Lag durmunu gösterir.
Permissions :
nocheatplus.admin.lag - /npc lag komut ile lag durumunu görme
Video