[AhmetMelihTR] PRO HungerGames Plugin Paketi @2013

AhmetMelihTR PRO HungerGames Plugin Paketi Nasıl Olmuş?

• Süper :)

Kullanılan: 45 73.8%
  • Berbat ):

Kullanılan: 7 11.5%
  • Hmm , Kararsız Kaldım ?

Kullanılan: 9 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    61

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Ben Ahmetmelihtr hungergames plugin paketinden sonra PRO Hungergames plugin paketini çıkartıyım dedim bu plugin paketinde Ekstra çok şey yok fakat daha düzenli renkli yazılar öne çıkıyor 12 13 tane plugin var permission ayarlı antibot ve antihile ler var herkeze tavsiye ederim inşallah beğenirsiniz! aşadaki resimden görebilirsiniz plugin paketinden bir parçayı bu arada motd için bayabi uraştım rules yazinca ise bilgiler geliyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Plugin Paketinden Bu kadar Kitler VB Ekleye Bilirsiniz Eğer ki Mapınızı Sabitlemek istiyorsanız indirdiğiniz mapı yada yaptığınız bir mapın ismini world yapıp serverdosyası/plugins/The BukkitGames/ e atıyorsunuz bu kadar. ayrıca thebukkit games serverinizin çalışması için rtoolkit lazımdır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu kısımdan indirin sonra RAR in içindeki "serverdir" klasörünun içindekileri kopyalayıp serverdosyanıza atın sonra serverdosyanızdaki eskiden başlat yaptığınız başlat.bat ı siliyorsunuz bukadar fakat bundan sonra serveri rardan kopyalayıp server dosyanıza attığınız rtoolkit.bat ile başlatıyorsunuz!​

Yine Ahmet den güzel bir plugin paketi.
Saolasın dostum.
Çok güzel hiç hata yok.
Tebrikler.
+Beğeni
Ellerine sağlık güzel paylaşım :)
+beğeni tabi :sırıtmak:
Herzamanki Gibi SAHANE Ornek Aldıgım Insan...
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar.

Herkeze İyi Forumlar , İyi Oyunlar !

A

[AG]´Hasann

Ziyaretçi
Saolasın dostum.
Çok güzel hiç hata yok.
Tebrikler.
+Beğeni

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu pluginse aınca direk oluyor mu anlamadım orayı tam
Linkten İndirceksin , sonra rar ı tıkladıktan sonra AhmetMelihTR PRO Hunger Games @2013 klasörüne gireceksin "world" dosyasını serverdosyası/ na atacaksın.(tabi istersen) , daha sonra serverdosyası/plugins i silip yükledin rardaki "plugins" dosyasını serverdosyası/ na atacaksın bu kadar :=

abi 1.4.7 için mi yazsaydın keşke :D
1.4.7 için fakat güncelleme pluginleri ile 1.5 yapabilirsin.

Ellerine sağlık güzel paylaşım :)
+beğeni tabi :D
Beğenmen beni çok mutlu etti :)

Saolasın dostum.
Çok güzel hiç hata yok.
Tebrikler.
+Beğeni
Asıl Ben Teşekkür Ederim Hasan :)

Doktor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler peki bu pluginin rtoolkiti atmasak ne olur bizde hazır rtoolkit var birde map sabit değil demi ?

awake

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aabi benim sürüm 1.5 ben şimdi bunu indirsem direk yapsam çalışırmı yani olurmu yoksa güncellemeleri nerden bulabilirim yardım et abiiiiii....!!!!

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler peki bu pluginin rtoolkiti atmasak ne olur bizde hazır rtoolkit var birde map sabit değil demi ?
eyer verdigim dosyadaki world dosyasini atmassan sabit olmaz map sabitleme konuda yazıyor ve rtoolkit atmak zorundasın çünkü serverde kazanan olduktan sonra server oto res atılır fakat rtoolkit olmassa server direk kapanır.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yapıp verene kadar yapmayı öğreten videolar çeksen keşke :)

Doktor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Peki bir şey daha sorcam sana zahmet ben belirlediğim maplari nasıl koyacam ama 1 tane değil 5-6 tane yani onlarla oynanacak ? Birde ben spawnı ayarlıyorum 1 oyun sonra 1 tane daha spawn geliyor sonra bidaha bidaha böyle gidiyor onu nasıl ayarlıcaz spawnı ayarlıyorum olmuyor ?