P4RS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0

Evet Arkadaşlar Ben Ahmetmelihtr hungergames plugin paketinden sonra PRO Hungergames plugin paketini çıkartıyım dedim bu plugin paketinde Ekstra çok şey yok fakat daha düzenli renkli yazılar öne çıkıyor 12 13 tane plugin var permission ayarlı antibot ve antihile ler var herkeze tavsiye ederim inşallah beğenirsiniz! aşadaki resimden görebilirsiniz plugin paketinden bir parçayı bu arada motd için bayabi uraştım rules yazinca ise bilgiler geliyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Plugin Paketinden Bu kadar Kitler VB Ekleye Bilirsiniz Eğer ki Mapınızı Sabitlemek istiyorsanız indirdiğiniz mapı yada yaptığınız bir mapın ismini world yapıp serverdosyası/plugins/The BukkitGames/ e atıyorsunuz bu kadar. ayrıca thebukkit games serverinizin çalışması için rtoolkit lazımdır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bu kısımdan indirin sonra RAR in içindeki "serverdir" klasörünun içindekileri kopyalayıp serverdosyanıza atın sonra serverdosyanızdaki eskiden başlat yaptığınız başlat.bat ı siliyorsunuz bukadar fakat bundan sonra serveri rardan kopyalayıp server dosyanıza attığınız rtoolkit.bat ile başlatıyorsunuz!

Yine Ahmet den güzel bir plugin paketi.
Saolasın dostum.
Çok güzel hiç hata yok.
Tebrikler.
+Beğeni
Ellerine sağlık güzel paylaşım
+beğeni tabi :sırıtmak:
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar.Herzamanki Gibi SAHANE Ornek Aldıgım Insan...

Herkeze İyi Forumlar , İyi Oyunlar !