MrExpor
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Son düzenleme:
Teşekkürler denemenizi tavsiye ederimGüzel bir sunucuya benziyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Başarılı bir sunucu Factions sevmesem bile sırf 1.10.2 ve lapis yoktur yazdığı için sunucuya bir bakacağım. Başarılar.
Makinemiz 64GB Belleğe SahiptirGüzel sunucu başarılar bu arada ram kaç gb ?
Öncelikle bence fastbreak ve speed mine olsa bile bir şey fark etmez sonuçta orada pek maden yapan yok ve onlar sadece o warpda geçerli diye biliyorum. Bir diğer demek istediğim macro koruması niçin olsun komik misin ? Macro açan zaten bir kere amaçsız bir kişiliktir hatırlatırım silahlara bekleme süresi geldi beklemeden vurunca neredeyse hiç hasar vermiyor bu yüzden macro koruması getirmek pek mantıklı değil.Güzel bir faction sunucusu bulduğumu sanıp servera giriş yaptım ve hammaddeye gittiğimde fastbreak ve speedmine hileleri serbest hazısını görünce diğer bütün plugin,harita,emek v.b şeylerin değeri gözümde yok oldu ama yinede başarılar. Bu hileleri açan çocuklar hilenin diğer özelliklerinden her türlü faydalanmaya çalışacaktır.yani bu üstü kapalı server da hile serberst tir demek ve macro korumanız yok.
Dostum speedmine ve fastbreak'ın serbest olmasının sebebi herkesi birden yakalayamadığımız için bazı kişileri cezalandırabiliyoruz ama yakalanmayanlar kullanmaya devam ediyor adaletli olması bakımından böyle bir şey yaptık onun dışında "Kurallar" kitabımızı okursan hileleri cidden sevmediğimizi anlayabilirdin. Kesin olarak bir çözüm bulduğumuzda yasaklayacağız umarım anlatabilmişimdir. İyi forumlar ^^Güzel bir faction sunucusu bulduğumu sanıp servera giriş yaptım ve hammaddeye gittiğimde fastbreak ve speedmine hileleri serbest hazısını görünce diğer bütün plugin,harita,emek v.b şeylerin değeri gözümde yok oldu ama yinede başarılar. Bu hileleri açan çocuklar hilenin diğer özelliklerinden her türlü faydalanmaya çalışacaktır.yani bu üstü kapalı server da hile serberst tir demek ve macro korumanız yok.
Maalesef alım yok.alım yok demi