Alım Var Koş

Teknojan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bungee-cord sunucuma 1 veya 2 iyi bir builder arıyorum lobi - arenalar ve dier şeyleri yapabilcek birde bir skript yazmasını bilen biri yardım etsin çlobi sunucusundan lobi sunucusuna otomatik giden çakmalobi skripti yazabilcek biri ? sunucular şunlardır - minigames - lobi - faction - survival - hungovergames - skyblock - creative - skywars [BEDWARS] daha sunucu eklicem sonra yardım edicek varsa facebook eklesin ya da sunucuya gelsin skype vermeyin skype kullanmıyorum!

fb.com/TeknojanNetwork

sunucu ip : 78.172.4.185:25577 (2-3 gün sonra site alıcam deişecek)

SerkanFilazi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm kardeşim . Ben profesyonel builderlik yapıyorum birçok serverde builderlik yaptım , minecraftın betası çıtkığından beri oynuyorum elim çok hızlıdır . Yapacağım yapı ne olursa olsun 2 saatten fazla sürmez :) Her türlü sunucuda en iyisini yaparım , kendime güveniyorum . Biran önce cevaplarını bekliyorum iyi günler :) Facebooktan istek gönderiyorum

JoKrZz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım Mehmetali Soyadım Özserçe Yaş 15 we ve wg bildim %100 abartısız neredeyse tüm pluginleri bilirim skript coder + web coderim yani sitenide tasarlayabilirim****a sürümünden beri Oynuyorum.Detayları Facebook üzerinden konuşuruz.Professional Builderim

Teknojan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adım Mehmetali Soyadım Özserçe Yaş 15 we ve wg bildim %100 abartısız neredeyse tüm pluginleri bilirim skript coder + web coderim yani sitenide tasarlayabilirim****a sürümünden beri Oynuyorum.Detayları Facebook üzerinden konuşuruz.Professional Builderim
kardeş builderliğin iyise gel deniyem seni skype ekle ve de site den kayıt olma şeysini biliyormusun