Almam Gereken Tedbirler

OutSpoken

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumlara baktığımda çok fazla "Premium Hesabım Çalındı" şeklinde şikayetler görüyorum. Bir premium hesap sahibi olarak bunun başıma gelmemesi için almam gereken tedbirler nelerdir? Bilginizi esirgemeyiniz.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey yapmana gerek yok, güvenlik sorularının cevabını sadece sen bil yeter. Şifreni bilseler bile bir şey yapamıyorlar artık.

OutSpoken

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey yapmana gerek yok, güvenlik sorularının cevabını sadece sen bil yeter. Şifreni bilseler bile bir şey yapamıyorlar artık.
Cevabınız için teşekkürler. İçimi rahatlattınız.

cevabını unuttum :D
Bu forumda gördüğüm kadarıyla her fırsatta geyik yapılmaya çalışılıyor. Sizden ricam en azından bana karşı ciddi olmanız. Her şeyin zamanı var.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şifrende _ gibi karakterler (destekliyormu hatırlamıyorum) ve BÜYÜK küçük harfler içinde 1234567890 içeren şifre koyarsan çalınması zor olur. Sen kimseye şifreni vermedikçe ve sunucularda aynı şifreyi kullanmadıkça bir şey olmaz.

OutSpoken

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şifrende _ gibi karakterler (destekliyormu hatırlamıyorum) ve BÜYÜK küçük harfler içinde 1234567890 içeren şifre koyarsan çalınması zor olur. Sen kimseye şifreni vermedikçe ve sunucularda aynı şifreyi kullanmadıkça bir şey olmaz.
Peki bu keylogger dedikleri zımbırtı nedir? Anladığım kadarıyla bazı akıllı arkadaşlar hesapların şifresini çalabiliyormuş. Bunu nasıl engellerim?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki bu keylogger dedikleri zımbırtı nedir? Anladığım kadarıyla bazı akıllı arkadaşlar hesapların şifresini çalabiliyormuş. Bunu nasıl engellerim?
Çoğumuzun bildiği gibi bazı programlar klavye tuşlarını kaydediyor.
Online banka işleri yaparken ekranda çıkan rasgele yerleri değişen sayılar olduğunu biliyorsundur. O, bunu engellemek için. Eğer sen de böyle bir şey istiyorsan Chrome tarayıcısının eklentisi var indir, istediğin zaman ekranda bir klavye çıkarabilirsin.