cevabını unuttumhiçbir şey yapmana gerek yok, güvenlik sorularının cevabını sadece sen bil yeter. Şifreni bilseler bile bir şey yapamıyorlar artık.
Cevabınız için teşekkürler. İçimi rahatlattınız.hiçbir şey yapmana gerek yok, güvenlik sorularının cevabını sadece sen bil yeter. Şifreni bilseler bile bir şey yapamıyorlar artık.
Bu forumda gördüğüm kadarıyla her fırsatta geyik yapılmaya çalışılıyor. Sizden ricam en azından bana karşı ciddi olmanız. Her şeyin zamanı var.cevabını unuttum![]()
oqCevabınız için teşekkürler. İçimi rahatlattınız.
Bu forumda gördüğüm kadarıyla her fırsatta geyik yapılmaya çalışılıyor. Sizden ricam en azından bana karşı ciddi olmanız. Her şeyin zamanı var.
Peki bu keylogger dedikleri zımbırtı nedir? Anladığım kadarıyla bazı akıllı arkadaşlar hesapların şifresini çalabiliyormuş. Bunu nasıl engellerim?Şifrende _ gibi karakterler (destekliyormu hatırlamıyorum) ve BÜYÜK küçük harfler içinde 1234567890 içeren şifre koyarsan çalınması zor olur. Sen kimseye şifreni vermedikçe ve sunucularda aynı şifreyi kullanmadıkça bir şey olmaz.
asdasd dir cevabıncevabını unuttum![]()
Çoğumuzun bildiği gibi bazı programlar klavye tuşlarını kaydediyor.Peki bu keylogger dedikleri zımbırtı nedir? Anladığım kadarıyla bazı akıllı arkadaşlar hesapların şifresini çalabiliyormuş. Bunu nasıl engellerim?