aLraFkeSGaming Yeni Nesil Türkçe Plugin Paket Plugin Listesi

• Konuyu başlatan [AG]´aLraFkeŞ
  • Başlangıç tarihi

Mükemmel

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
A

[AG]´aLraFkeŞ

Ziyaretçi
Evet başlıkta da belirttiğim gibi plugin listesini çıkardım, yanlarına küçük not düştüm ve sizlere sunuyorum.
Bu pluginleri öylesine sıralamadım.
Diğer konumda da belirttiğim gibi liste çıkartıp sonra türkçe pluginleri vereceğim.
Türkçe pluginler bugüne biter inşallah.
Yetmiyecek yer galiba 35 tane plugin yazdım burda diğer konuda 24 tane daha plugin yazıcam diğer konu çıkana kadar bunları okumayı unutmayın.
Bunlar zaten diğer konuda istek olarak yazmıştım ve sunuyorum.
Pluginler:
1-AntiCheat:
Serverda herhangi bir hile, bug, hızlı kırma veya spam yapma durumunda ya ban ya da kick yer.
2-AntiCreeper:
Her servera lazım kısacası creeper patlayınca etrafı kırmıyor.
3-AntiFire:
Adından da anlaşılacağı gibi lav ve ateşi etrafa saçmıyor.
4-ArmorShop:
Bir takım zırhları satmanıza yarayan bir plugin.
5-AuthMe:
Herkes bilir zaten server'a üye olarak ve giriş yaparak girmenizi sağlar bu sayede üyeliğiniz çalınmaz.
6-AutoMessage:
Serverda sizin belirlediğiniz mesajların kendiliğinden çıkmasını sağlar.
7-bPermission:
Oyuncuların çeşitli izinleri barındırdığı bir plugindir.
8-BuyHeal:
Para ile can almanızı sağlar.
9-BuyXP:
Para ile xp almanızı sağlar.
10-ChatManage:
Chat kodlarını barındırdığı bir plugindir.
11-ChestBank:
Kendinize ait bir bankanızın olmasını sağlar.
12-ChestShop:
Market pluginidir ve herkes biliyor anlatmaya gerek bile yok.
13-ColoredTabList:
Server da 'TAB' tuşuna basıldığında admin oyuncu builder vs. renkli gösterir.
14-CommandBook:
Kit pluginidir ve ilk giren oyunculara kitlerini Auto verir.
15-CraftBookCircuits, CraftBookCommon, CraftbookMechanism, CraftBookVehicles:
Bunlar sign yardımı ile mesela [GATE] signin ikinci kısmına yazarsanız ve yanına çit koyarsanız Kale Kapısı gibi bir şey olur hepsini anlatmak güç. :D
16-CraftBukkitUpToDate:
Kendiliğinden en güncel craftbukkit'i indirir.
17-Craftpedia:
Özel bir Diamond Pickaxe'nizin olmasını sağlar nasıl yapılacağı klasörün içindeki config.yml dosyasın dadır.
18-CustomPlugins:
Pluginlerin listesini çıkartıyor.
19-Da Rules:
Adından da anlşılacağı gibi kuralları siz belirleyip onları /da rules komutuyla oyuncuların okumasını sağlar.
20-Essentials, EssentialsGeoIP, EssentialsXMPP, EssentialsAntiBuild, EssentialsChat, EssentialsGroupBridge, EssentialsGroupManager, EssentialsProtect, EssentialsSpawn:
Zaten biliyorsunuz essentials ne demek izinlerle alakalı.
21-Faction:
Nerdeyise herkes bilir klan kurup diğer klanlarla savaşmak.
22-FactionChat:
Klanda klan için konuşmanızı sağlar.
23-FoundDiamond:
Bu biraz uzun bir maden yani kömür elmas vs. bulduğunuzda chatte şu kadar şunu buldu diye yazar ve ayrıca sizin belirlemiş olduğunuz itemin mesela Diamond Pickaxe'nin resgele bir yerden çıkmasını saplar.
24-GroupManager:
Bilirsiniz zaten belli gruplar açıp mesela Oyuncu veya Rütbesiz grubu o grupta olanlara belli izinler vermek Rütbesizin izinler veya Owner izinleri gibi.
25-HealthBarPlus:
Oyuncuların canlarını gösterir.
26-HungerArena:
Zaten anlaşılıyor hunger arena kurup insanları hunger games yaptıra bilmek.
27-iConomy:
Para pluginidir ve nerdeyse herkes bilir.
28-iSafe:
Safe zone sağlar.
29-ItemDisplay:
Bu plugin /itemd yaptığınızda elinizde hangi item var ise ve block kırdığınızda o blocktan elinizdeki item çıkar ve onu kimse alamaz marketlerde çok işe yarar ve göze güzel durur.
30-Jail:
Herkes bilir ki hapisaneye oyuncuyu tıkar.
31-Jobs:
Genellikle bilinir meslek alıp o mesleğin greövlerini yaparsanız para ve Meslek Exp si kazanırsını Mesleğiniz level atlar.
32-jWarp:
jWarp anlaşılacağı gibi warp açmanızı ve /jwarp [warpismi] gibi önceden belirlemiş olduğunuz warp'a ışınlanır.
33-LaggClear:
Aslında bu lag'ı temizlemiyor sadece yerdeki itemleri siliyor.
34-Lockette:
Bilirsiniz sandığınıza sign ile sağ tıklarsanız kilitlenir ve siz dışında kimse açamaz kapıda aynı şekilde signin 1. kısmına [Private] 2. kısmına isminizi yazarsanız sadece o kapıyı siz açabilirsiniz.
35-LoginMessage:
Oyuncu girdiğinde önceden belirlenmiş mesaj oyuncuya gözükür.
Evet arkadaşlar çok fazla yazdığımın farkındayım ama daha pluginlerin yarısını yazabildim.
Diğer bir konu daha açacağım ve devamını yazacağım.
Diğer konuyu bekleyin.

Vembercan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence cok ayrıntılı pluginler var serverda cok fazla lag olur böyle bir servera nasi bir bilgisayar lazım bide o var bence :)

Mehmet Ali

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaş çok güzel hazırlamışsın diğer konunu bekliyorum ama bir şey soracağım bana 1-Coloredtablist 2-ölünce evdeki belirlediğimiz sandığa itemler gidicek bu pluginleri verirsen sevinirim lütfen benim için ayarlarmısın ?

A

[AG]´aLraFkeŞ

Ziyaretçi
Herkesle İlgileniecm.
Mehmet o dediğin pluginilerden 1. Var 2. ni araştrıcam.