Amerika Kıtası Minecraft Savaşı!

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir proje olabilir mi?

Amerika'da İngilizler koloni isyanı üzerine geri çekildi ve yerlilerle müttefik oldu sonra yerliler eski yerlerini geri almak için adamlarını uykularında öldürdüler. Bunun üzerine koloniler ilerlediler ve yeni ülke kurdular (Birleşik Devletler)

Şimdi yerliler ve Amerikanlar müttefik ve İngilizler dev bir çıkartmayı bekliyorlar bu çıkartma herkes için dengeyi değiştirebilir! Amerikanlar yerden çıkartma noktasına saldırırken gemileriyle denizi sarıyorlar tabi yerlilerde hemen fırsatı kullanıp İngilizlere saldırıyorlar sonunda savaşlar başlıyor küçük bir haritada ormanlarda yerliler evlerini kurmuşlar şehirleri ise Amerikan ve İngilizler tutuyorlar.

Özellikler
-----------------------------------------------------------------
Yerliler
1- Ormanda daha güçlü saldırı.
2- Ormanda daha hızlı iyileşme.
3- İnanılmaz sayıda olmaları.
4- Can iksiri hariç diğer iksirleri yapabilen tek ırk.
Dezavantajlar
1- Teklonojiden mahrumlar...
İngilizler
1- Daha güçlü tüfekler.
2- Güçlü savunma binaları var.
3- Büyük yiyecek stoğu.
Dezavantajlar
1- Onları ezen bir generalleri var savaşlarda hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapar!

Amerikanlar
1- Generalleri onları ezmek yerine destek veriyor!
2- Kılıçları daha keskin.
3- Yeraltı geçişleri ile cephede avantajları var.
Dezavantajlar
1- Yiyecekleri nerdeyse yok.
2- Cephaneleri az.
3- Sayıları ve atları az.

NOT: Oyuncular öldürdükleri düşmanlardan item alamıycaklar ve bu avantajlar değişmiycek.


Server
-------------------------
Server'ı VPS yapmayı düşünüyorum böylece kaynaklardan tasaruf edeceğiz ama genellikle locksyon olarak kasabilir olabildiğince yakına kurmaya çalışacam.
 

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Diyorum ki yiyosa Gelibolu/Çanakkale yapın ya da Spartacus izlemiş/izleyen olan varsa onda kini yapın daha zevkli ola bilir bence.
 

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Öyle RPG serverlardan onlarca var. Ben daha çok tüfekli bombalı yapmak istiyorum.
Madem onlarca var goster bakalim canakkaleli olan su ana kadar acilmis ve hala duran. Sanki canakkale savasin da top tufek yoktu. Hem bunda savas gemileri de var bombardiman yapiyor ve denoze mayin doseniyor daha neler neler var.
 

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem onlarca var goster bakalim canakkaleli olan su ana kadar acilmis ve hala duran. Sanki canakkale savasin da top tufek yoktu. Hem bunda savas gemileri de var bombardiman yapiyor ve denoze mayin doseniyor daha neler neler var.
Neyse bende nükleer bomba eklerim 1. Dünya Savaşını 2 ye terfi ederim :D
 
  • Beğen
Reactions: DIO

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Yapacaksanız ; 2. Dünya Savaşı Yapın Yiyorsa Hitler Benim :D
 
Üst