an internal error occurred while attempting to perform this command sorunu

Emre12312123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttiğim gibi an internal error occurred while attempting to perform this command sorunu yaşıyorum.

Oyundayken /money komutunu yazıyorum ve yukarıdaki hatayı alıyorum lütfenn yardım edin iconomy plugini yüklü eskiden param gözüküyodu /money yazdığımda şimdi sorun yaşıyorum 1 ara yine yaşadım ama ne yaptım bilimiyorum düzeldi sonra yine oldu ve düzelte miyorum /money yazıyorum hata alıyorum

GroupManager Yuklu

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İconomy plugininin klasorunun icinde oyuncularin iconomy hesaplarini iceren bir dosya var. Onu silin sorun duzelecektir.
Ayrica sorunun nedeni ise kendinize cok para vermeniz. Ne yazik ki iconomy o kadar buyuk sayilari kaldiramiyor.

K

kemal895

Ziyaretçi
Tüm Essentialsi Yenilemeniz Sorunu Çözecektir :)

Muhtemelen Permission Yazarken Kaydırma Yaptınız Banada Oluyordu Dedigimi Yapın Sorun Düzelecek

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverda essentials plugini varsa eğer başka bir para plugini kullanmanızı tavsiye etmem, en sağlam plugin essentials olarak bilinir, ki bunun para desteğide var. Unutmayın nekadar cok plugin okadar cok lag , loss ve bug :)

DemirGmaesTurkey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende de o sorun var ama bende 1vs1 plugininde oluyor bazı komutlarında o yazı çıkıyor ama işlem oluyor örneğin

/1vs1 lobby yazınca gidiyor ama o yazı çıkıyor ama diğerlerinde o yazı çıkıyor işlem gerçekleşmiyor....

Umarım anlatabilmişimdir !!!