Animasyon channelim!

Zakko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben minecraft animasyonları baskın oldugu bir channel açtım(yani minecraft animasyonları çoğunluk olacak ama öbürleride olacak)ve sizin desteklerinizi bekliyor! ilk videomu yayınladım ama o bir test gibi düşünün.şimdi asıl birtane geliyor yaptım upload oluyor.lütfen destek verin.

NOT:KANALIMI INLIGIZCE AÇTIĞIM İÇİN LÜTFEN YORUMLARINIZI İNGİLİZCE YAZIN BENDE İNG. KARŞILIK VEREYIM TÜRKÇE YAZILANLAR SİLİNİR VEYA UYARILIR.

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İsmim Çok hoş biliyorum :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Türkçeden Neden Bu Kadar Sıkıldın :\

Zakko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sıkılmak değilde bu konuları türkçe izleyenle ingilizce izleyenlerin arasında çok fark var.bende bu yüzden ingilizce açtım.

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Bir sorum olacak, animasyonları hangi programda hazırlıyorsun?

Ayrıca açıklama kısmında ingilizce yazılar gördüm. Belki animasyonlarının daha çok izlenip ilgi görmesi için (sadece tahmin) yapıyorsun. Bence de bunda haklısın fakat bu işte gerçekten iyi olursan Türklerden de bi o kadar ilgi görebilirsin. Bildigim kadarıyla bu işi yapan 3-4 kişi (bende dahildim, bıraktım) var. Yani anlayacağın rakiplerinde yok.

Zakko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
batu evet tahminin doğru çıktı :) ben daha amatoör olduğum için böyle kötüler fakat kendimi geliştiriyorum.
2 tane program var biri benim kullandığım mine-imator diye,birtanede Cinema4D diye var ama Cinema4D mine-imatore grafik olarak bin basar.neden dersen tutorial izleyebilirsin :).sen neden cinema4d ile yapmıyorsun dersen 6gblik program,bir ara indirdim bozuk çıktı sildim setupu falan sinir kaptım :)

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Cinema4d gibi önerebileceğim profesyonel 3dsmax var. 3dsmax'den sonra blender var istersen bi' bak. Ben 3dsmax'in arayüzünü felan çok seviyorum örnegin.

Zakko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
batu bilendırla yapmak zor bir cinema4d ye göre sonuçta mutfak ağleti(saka yapmaya çalıştım olmadı)gerçeken blenderla zor 3dmax ile bilmiyorum en kolayı mine-imator ama grafik yok.Cinema4ddede kolay ama grafikler muhteşem.şu an machinimanın yaptıkları cinema4d ile.Ama bir Slamacow dersen blenderla yapıyor ama işte zor.