ProOyuncu12
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0

Selam ben bir animeci olarak anime bölümü istiyorum.
Anime kategorisi istemiş sanırsam.Konu yanlış yerde.
özür dilerim nerede olacaktı[DOUBLEPOST=1424440754,1424440718][/DOUBLEPOST]Konu yanlış yerde.
fragman veririzAnime kategorisi istemiş sanırsam.
Bencede iyi olur ama spoiler yağar heryer ve hn-ti yasak olması lazım![]()
mc forumu ise niye hep mc konuları paylaşılmıyor değişikler paylaşılıyorBurası Minecraft ForumuAnime Forumu Değil
![]()
ama o değişik şeyler için O değişik şeylerin bölümü açılmıyor git ne açıyorsan konu dışı genele aç.bir şey diyen yok orada .mc forumu ise niye hep mc konuları paylaşılmıyor değişikler paylaşılıyor
sen ne karışıyorsunama o değişik şeyler için O değişik şeylerin bölümü açılmıyor git ne açıyorsan konu dışı genele aç.bir şey diyen yok orada .
O da fikrini söyledi yani benim fikrimde onun söylediği yönde. Konu dışı genel daha iyi olacaktır.sen ne karışıyorsun
bu bölümde yetkliler baksın diye açtımsen ne karışıyorsun
bu bölümde yetkililer bakıyor diye açtımO da fikrini söyledi yani benim fikrimde onun söylediği yönde. Konu dışı genel daha iyi olacaktır.
sen ne karışıyorsun
Kedni fikrimi belirtebilirim dostum.Resepsiyonda sadece yetkililer konuşmuyor.bu bölümde yetkliler baksın diye açtım
bu bölümde yetkililer bakıyor diye açtım
tamam fikir vermişKedni fikrimi belirtebilirim dostum.Resepsiyonda sadece yetkililer konuşmuyor.
Fikrini belirtebilir ? Problem mi var ?sen ne karışıyorsun
Haklısın +1Çizgi film bölümü açıp içine koysunlar bari biz de cartoon network konuşuruz