Anıtkabir

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Save dosyasını koymuyorsun, gerçekleri söylüyorsun ama okadarda güzel değil. buna 10 saat değil 10 GÜN harcasaydın daha güzel bir şey çıkabilirdi Ve ayrıca haritalar kısmında Adv felan maplar koyulur sen sırf tanıtmak için koymuşsun hadi onuda geçtim, Birde istek gelirse save dosyasını koyarım demişsin afedersin ama böyle olursa *** gelir beğeni. Söyle bakalım oradaki arabaları, eski topları altındaki yapıtlarıda yaptınmı ? Sesleri ayarladınmı ? açıklayıcı yazıları yazdınmı ? . Davranışların dışında mapı beğendim ama övünmen cidden hoşuma gitmedi BU MAPI TAM 10 SAATTE YAPTIM diye başlayan bir cümleyle kendi saygını çoktan bitirmiş olursun dostum, bunu neden yazıyorsun işin gücün beni batırmak bhübühühbüh diye yorum yaparsan iyice deli olurum bu yazıyı yazma amacım ; Sende umut görmem Sende iyi bir yetenek var ve bunu az şekilde kullanıyorsun bunu geliştirmelisin, kolay gelsin.

Xeneton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Orda Umarım beğenirsiniz yazdım beğenmediysen beğenmezsin arkadaş lafı uzatmaya gerek yok ben 10 Saat harcadığım bir şey olunca bunuda belirtmek istedim sanmasınlarki 2dkda weyle yapıldı tamam.

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
WE her işe yaramıyor kardeş bu yazından şunu anlıyorum metinimi tam olarak anlamadın, WE ile bunlar yapılamıyor ama elbette az zamanını alır ve tabikide daha güzel olur, mesela bazı yerlere odaklanmamışsın onları düzeltseydin ve dediğim gibi yerleride yapsaydın iyi bir iş olabilirdi ama genede iyi bir iş çıkarmışsın Ve gayette Yardımcı olmana rağmen gayette terbiyeni korumaktn çekiniyorsun bak sende yetenek var diyorum geliştirmen için yazıyorum demişim sonunda ve sende demişsinki "Orda Umarım beğenirsiniz yazdım beğenmediysen beğenmezsin arkadaş lafı uzatmaya gerek yok ben 10 Saat harcadığım bir şey olunca bunuda belirtmek istedim sanmasınlarki 2dkda weyle yapıldı tamam."

Xeneton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Terbiyemi korumuyor değilim ben sana küfür ettimmi hayır argo kullandımmı hayır biraz tersledim ama boşver dahada uzamasını istemiyorum bu işin.

merto0180

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş fakat türk bayrağı benzeyememiş onun için biraz daha uğraşırsan daha güzel olacaktır.

Chasy06

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Güzel olmuş Ben Eleştiri yapmıycam Sadece güzel olmuş eline sağlık
Save dosyasını koymuyorsun, gerçekleri söylüyorsun ama okadarda güzel değil. buna 10 saat değil 10 GÜN harcasaydın daha güzel bir şey çıkabilirdi Ve ayrıca haritalar kısmında Adv felan maplar koyulur sen sırf tanıtmak için koymuşsun hadi onuda geçtim, Birde istek gelirse save dosyasını koyarım demişsin afedersin ama böyle olursa *** gelir beğeni. Söyle bakalım oradaki arabaları, eski topları altındaki yapıtlarıda yaptınmı ? Sesleri ayarladınmı ? açıklayıcı yazıları yazdınmı ? . Davranışların dışında mapı beğendim ama övünmen cidden hoşuma gitmedi BU MAPI TAM 10 SAATTE YAPTIM diye başlayan bir cümleyle kendi saygını çoktan bitirmiş olursun dostum, bunu neden yazıyorsun işin gücün beni batırmak bhübühühbüh diye yorum yaparsan iyice deli olurum bu yazıyı yazma amacım ; Sende umut görmem Sende iyi bir yetenek var ve bunu az şekilde kullanıyorsun bunu geliştirmelisin, kolay gelsin.
Save dosyasını koymak istemesi ona kalmış çünkü çok uğraşmış nie sen hiç uğraşmadan onun yaptığı şeyi almayı istiyorsun ki... (admin F1 Bas önce sonra fotoraf çekersen daha güzel olur)

Xeneton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bundan sonraki yapıtlarda F1 e bascam zaten :D Eğer istiyorsanız söyleyin koyarım benim için sorun olmaz.

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Güzel olmuş Ben Eleştiri yapmıycam Sadece güzel olmuş eline sağlık
Save dosyasını koymak istemesi ona kalmış çünkü çok uğraşmış nie sen hiç uğraşmadan onun yaptığı şeyi almayı istiyorsun ki... (admin F1 Bas önce sonra fotoraf çekersen daha güzel olur)
Biliyorum bu aralar kırıcı olabiliyorum fakat eleştiriyi eleştirmek biraz saçma olmuyormu ? Sonra bazı adamlar gelip neden barut fıçısı gibisin diyorlar bakın benim gerçeğimi bilmeden Eleştirimi eleştirmeyin nolur :)

Xeneton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Emrehan1233214 madem eleştirilmek hoşuna gitmiyor sende başkalarını eleştirme :)

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben birini eleştirdiğim zaman ilk amacım onu düzeltmek ikinci amacım ise onun hatalarına bakıp kendi hatalarımı kapatmaktır ve eleştirmek bundan ibarettir şimdi o adam bu yazdıklarımdan beni düzeltmekmi istedi ? hayır Benden birşeymi kazandı ? hayır anca laf yetiştirdi, Eleştireni eleştirmek ya ikiyüzlülüktür yada Laf sokmaya çalışmaktır buda eleştirmeye girmez dostum !