Anıtkabir

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, ben sana diyorum terbiyesiz diye sen diyorsun küfür ettimmi argo konuştummu diye ? Sen bana diyorsn terbiyesizleşme diye ben ne deyim ? Kendi lafını bilde konuş bari orada küfür etmişmiyim ? Hayır argo kullanmışmıyım ? hayır ozaman kendi ettiğin lafı kulağın duysun gözün görsün terbiyesizlik böyle oluyor işte Sırf küfür ve argo değil !

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tartışmaya son verin arkadaşlar..

İkinizede yakışmıyor böyle bir konuda tartışmak.

okisevkin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
WE her işe yaramıyor kardeş bu yazından şunu anlıyorum metinimi tam olarak anlamadın, WE ile bunlar yapılamıyor ama elbette az zamanını alır ve tabikide daha güzel olur, mesela bazı yerlere odaklanmamışsın onları düzeltseydin ve dediğim gibi yerleride yapsaydın iyi bir iş olabilirdi ama genede iyi bir iş çıkarmışsın Ve gayette Yardımcı olmana rağmen gayette terbiyeni korumaktn çekiniyorsun bak sende yetenek var diyorum geliştirmen için yazıyorum demişim sonunda ve sende demişsinki "Orda Umarım beğenirsiniz yazdım beğenmediysen beğenmezsin arkadaş lafı uzatmaya gerek yok ben 10 Saat harcadığım bir şey olunca bunuda belirtmek istedim sanmasınlarki 2dkda weyle yapıldı tamam."
helal len sana

Dogidoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayrak Hariç Güzel Çalışmalarına Devam Etve Bazı Yorumları Görmezden Gel Sana Bir tavsiye...

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır, Önüme gelene değil, önüme geçene atılırım ben. Adam bana orada açıkça laf etmiş, bilirsin yedirmem ben kendime, ha diyorsan gene niye ;
Çünki bütün mesele eşeğin ***den dolayı. (Bunu bana dedirttin ya helal olsun)