Anlayana Helal Olsun

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bu konuda güzel bir şey hazırladım. Aslında bu bir Java kodu. Ancak içinde bir olay var. Zaten baktığınızda bir olay olduğunu anlamak zor değil, ama olayın ne olduğunu bulabilene gerçekten helal olsun.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arasor() çalışıyor. arasor() sana 0 yada 1 değerinde rastgele bir sayı veriyor. Eğer sayı 1'e eşitse bul() gerçekleşiyor. bul(), durul()'u gerçekleştirmeye çalışıyor fakat durul() bulunmadığından (ben göremiyorum) gerçekleştiremiyor dolayısıyla olay burada bitiyor. Tabi finally kısmı olduğundan kapılgit("gurur") işlemeye başlıyor kapılgit()'de kaybol()'a yönlendirmeye çalışıyor fakat başarısız oluyor.

Kod normal olarak çalışmayacaktır. (durul() ve kaybol() bulunmadığı için) Fakat ben yinede ekleyeyim dedim.

Edit: Farklı bir şekilde açıklamak gerekirse; İlk önce arayıp soruyorsun, eğer bulabilirsen duruluyorsun. Bulursun veya bulamazsın her halükarda kapılıp gidiyorsun (gururuna). Gururuna kapıldığın içinde kayboluyorsun.

Son düzenleme:

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ee şunu dene diyor galiba gurura kapıl git ee ondan sonra yeni bi gurur bul ee ondan sonra durul yap ee ondan sonra kapıl git stringi çalışınca gururla kaybolu çalıştır. ehu benim anladığım bukadar

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arasor() çalışıyor. arasor() sana 0 yada 1 değerinde rastgele bir sayı veriyor. Eğer sayı 1'e eşitse bul() gerçekleşiyor. bul(), durul()'u gerçekleştirmeye çalışıyor fakat durul() bulunmadığından (ben göremiyorum) gerçekleştiremiyor dolayısıyla olay burada bitiyor. Tabi finally kısmı olduğundan kapılgit("gurur") işlemeye başlıyor kapılgit()'de kaybol()'a yönlendirmeye çalışıyor fakat başarısız oluyor.

Kod normal olarak çalışmayacaktır. (durul() ve kaybol() bulunmadığı için) Fakat ben yinede ekleyeyim dedim.

Edit: Farklı bir şekilde açıklamak gerekirse; İlk önce arayıp soruyorsun, eğer bulabilirsen duruluyorsun. Bulursun veya bulamazsın her halükarda kapılıp gidiyorsun (gururuna). Gururuna kapıldığın içinde kayboluyorsun.
Yok ben kodun nasıl çalıştığını kastetmedim. Nereye gönderme yapıldığını kastetmiştim. Edit kısmında olayı yazmışsın ama göndermenin nereye olduğunu söylememişsin.

(Google'a "arar sorar" yazarsan çıkacaktır zaten fazla zorlamaya gerek yok :/)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok ben kodun nasıl çalıştığını kastetmedim. Nereye gönderme yapıldığını kastetmiştim. Edit kısmında olayı yazmışsın ama göndermenin nereye olduğunu söylememişsin.

google kısmını söylemeseydin bana gönderme yaptığını sanıcaktım çünkü bu aralar baya ego kastım :D

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Yazdım fakat salak saçma türkülerden başka bir şey çıkmadı :/