Anti- H A C K E R Alacaklar Girsinler (uzman)bi Kerede Konumu Kapatmayin :d

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizde En çok serveriniz çökcek die üzülüyor yada lag oluyo die sinirleniyor yada biri bug yapip dağatıyor gibi anaavrad kayanlardansizinz biliyom :D ben uzman Anti Hac kerim uzman diyorum çünkü 4 gün önce istanbulda grubumla uzman anti hac ker olduk ve minecraft güzel oyun ondan ben daha önce 20 serverde görev yaptım bunşar minecraft değil :D
metin2 6 kez sorun:%90 lag %10 lag oldu +efsun botu kapandi
airrivals 5 kez oldum %110 lag yani oynanmıyodu %30 düstü 30 da st bilan ondan )türkçe oldu)
minecraft 10 kez görev yaptım %1000 dedi lag yani sw bile yarim saat sonra giriyodu sorun yok simdi %0 lag düstü buglar kalkti hatali plungler düzenlendi bot koruma eklendi

yani benden 1 tane var istiyen skyep öle bisi varmis :DD ekleyin yada faceden

facebook (tavsie):Soner SADİ sura resmi var :D
sykype:anti-hac ker26 bosluk yok hadi bkeliyom sw icin hazirim :D

bide vps olupta kuramayanlar beni eklesin

kodlar
c++ c#
Delphi
C
Visual Basic
Duz Basic

Cgi
MySql

Asp
kendi yaptım programlar minecraft için
lag kaldirici
acık kapatıci
anti bot
anti xray bazen calısıyo bazen calısmıyo 1.4.5 sürümü geldi hiç calısmıyo :D

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bildim kodlar çok kolay olduğundan eminmisin sen hepsini öğren ben bu mesleği bırakırım canım :D

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
he bide klavyem arzali bazen yanlsı yapıyo Allaha şükür bi sorunum yok sunuda söleyim benim gibi birisini nerdne bulcaniz öteki hackerler oyunlarda hile yapıyo ?

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak simdi arkadasim ben hac ker değeilim ben anti ha ckerim ben açık bulup kapatirim ben öle sey öğrenmedim ama nasil korunulur biliyom
adım 1 firewall gibi güvenlik program saldirmaya karsi açılır ve açıklar giderilir çünkü hack erleri firewall engenler azada olsa :D bu yüzden hack erler güvenlik programini kapatmak isterler bundan dolayi açıklar giderilir

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bide su p2p açığıda var bu kapatılmali yoksa cok kötü olur :)