ANTİ LAPİS OLAYI ÇÖZÜMÜ

Romeo_Mp3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Anti lapis olayını çözmek için nedense herkes server sahiblerine söylüyor ama olay server sahiblerinde deyil TÜRKİYE oyuncularında adam server ararken lapisi varmı yokmu diye bakıyor öyle giriyor zaten server kurucuları lapisi kaldırsa swde adam kalmaz serverleri düzelticegnize kendinizi ve türk oyuncularını düzeltmeye çalışın.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu Arada "herkes" Değil "Herkes" Evet. Haklisin ama Lapis Hep bakıyorlar Lapis yapacaksin ama tanesini 0.50 kuruştan satacaksin. :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Konunun başlığını görünce sanki benim gruba karşı birşeyler sandım da hak veriyorum sorun oyuncularda. Bir şekilde halletmeliyiz şu olayı ama nasıl :S

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisi Sadece Lwl İçin Yapsınlar Fakat Diamond Set Pahalı Olsun Daha İyi Olur Suanki Durumdan

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olayın çözümü bence madenlerden xp çıkmasını silmek veya direk EXPERIENCE ı silmek enchantı da yapılması zor parşömenlerle yapabiliriz mesela iyi olmazmı

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun nedir? Neyin çözümü biraz anlatır mısınız?
lapis denen çılgınlığın bitmesini sağlayacak şey demek istedim (Xperience için kazıyorlar bu lapis denen mereti)

1.8 de dahada kötü olacak çünki 30 lv lik enchant bir lapisle 8 lv lik olabiliyor böylelikle 5 dk da pro 4 set dizerler diyeyeyim ben

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 de dahada kötü olacak çünki 30 lv lik enchant bir lapisle 8 lv lik olabiliyor böylelikle 5 dk da pro 4 set dizerler diyeyeyim ben
Lapisi Sadece Lwl İçin Yapsınlar Fakat Diamond Set Pahalı Olsun Daha İyi Olur Suanki Durumdan

Tartıştığınız şey lvl miydi mübarekler. Ben de bunlar niye lapisten nefret ediyor diyorum. Çözüm basit. 1.8 ile yeni harita oluşturmak çok daha ayrıntılı şekilde olacak. Mesela map'de istemediğin blok olursa kaldırabiliyosun. Buna lapis de dahil. Madem sevmiyosunuz New World oluştururken lapisi kaldırırsınız ve olay biter.

not: Herkes lapisi kaldırırsa oyuncular buna boyun eğmek zorunda kalır.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
mantıklı bi projesi olan bana ulaşsın lütfen açalım lapissiz serverinizi oynayın.