Aral Game Rezilliği - Çözüldü

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Canyo

Moderatör tarafından düzenlendi:

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben araldan çok alışveriş yaptım ve kodlarını kullandım . Böyle bir olay başıma gelmedi . İlgileniceklerini umuyorum .

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kutulu oyun devri bitiyor hala dijital oyun alışverişi yapamıyor musunuz ?

R

Reloven

Ziyaretçi
Aral Game Çok Rezil Harbiden Bf3 Premium Aldım Kodu Yanık Çıktı Geri Götürdüm Değiştirmediler Servise Yollayın Dediler Verdim Servise Birkaç Hafta Sonra Yapılamadıgını Söylediler Ve Yenisini Verdiler Bukadar Dandik Bir Şirket.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sakin ol kardeşim biraz bekle eğer sorun devam ederse bir şeyler yapılır eminim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
E-mail bilgi sisteminden cevap erilmemektedir destek.aralgame.com adresinden yollayın demişler. Telefonla da aradık resimlerle birlikte sitemizin destek bölümünden yollayın dediler resimlerimi çektim hızlıresime yükledim yolladım şuanda ticket kodumu da verdi. İnşallah yardımcı olurlar. Telefonla aradığımda gürültü geliyordu bir kere durup dururken yüzüme kapattı alo dedi bende alo dedim kapattı. Sonra bir daha aradım konuştuk anlattı. Hadi bakalım inşallah geri dönerler.
CV5 de alacaktım ama o da Aral'dı. Kardeşime. Bu olaydan sonra korktum almaya yardımcı olurlar ise alacağım.
Otelde kaldığım için de iletişim zor oluyor aral ile telefonumda internet paketi yok hergün internet kafeye gidip kontrol etmek zorunda kalıyorum.