S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Canyo
Moderatör tarafından düzenlendi:
Ekşi Sözlük ve sikayetvar.com'da çok fazla şikayet gördüm. Ama olan oldu. Media Markt'ta iade/değişim yapmadı.Ben araldan çok alışveriş yaptım ve kodlarını kullandım . Böyle bir olay başıma gelmedi . İlgileniceklerini umuyorum .
Ben bir yanlışını görmedim . Umarımda görmem . Hallediceklerdir diye düşünüyorumEkşi Sözlük ve sikayetvar.com'da çok fazla şikayet gördüm. Ama olan oldu. Media Markt'ta iade/değişim yapmadı.
İnşallah.Ben bir yanlışını görmedim . Umarımda görmem . Hallediceklerdir diye düşünüyorum
Çok komiksin. Babam izin vermedi. Buradan almama izin verdi. Biz de biliyoruz Steam'den almayı.Kutulu oyun devri bitiyor hala dijital oyun alışverişi yapamıyor musunuz ?
Çok komiksin. Babam izin vermedi. Buradan almama izin verdi. Biz de biliyoruz Steam'den almayı.
Steam bağımlısıyım zaten ne alışması? Emin ol Steam, Origin'i senden daha iyi tanıyorum.Espri yapmadım. 2-3 seneye kutulu oyunlar piyasadan silinecek. Artık dijital servislere alışın derim.
Bu bilgiyi nerden aldın ?Espri yapmadım. 2-3 seneye kutulu oyunlar piyasadan silinecek. Artık dijital servislere alışın derim.
Ben kutulu oyun tarafındayım . Ama konsol için . PC de dijital en iyisi