Arkadaşıma tekerlikli sandalye mi yoksa steamdan 5 oyun mu :(((

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 3 aydır 250 tl biriktirdim en yakın arkadaşıma t. sandalye mi yoksa steamdan 5 oyun mu alıyım? Yardımcı olun lütfen ;:(

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla arkadaşın engelli.Zaten artık oyunları takamaz o cancağızını düşünmekten.
Bence hazır paran varken,sevaba gir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sevab point kaz iyilikiçin yaptığın her şey sana gene daha çok para geçcektir eline :D

R

Reloven

Ziyaretçi
Sadaka Olarak Kalpten Bir Şekilde Ona Tekerlekli Sandalye Alırsan Emin Ol O Paranın 3 4 Katı Sana Geri Dönecektir.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O 5 oyunu oynayıp bitireceksin ama o arkadaşına hediye ettiğin tekerlekli sandalyenin sevabı asla bitmeyecek. Sizinde durumunuz çok kötü değil ise bence arkadaşına bir tekerlekli sandalye al.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
oyunun radyasyonu seni kanser eder sandelyenin sevabı ise cennetlik dostum

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Abi soruyu çok gereksiz sormuşsun ama arkadaşın ARKADAŞ kavramından çooook uzaksa bence alma

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşının ne gibi bir sorunu var? Şahsen ben 4 - 5 ay tekerlekli sandalyeye mahkum kalmış bir insanım ve bu durumda insanlar evin dışında 5 dk bile hayatta kalamazlar çünkü yollar çok bozuk en ufak bir harekette sandalye kayıp gidiyor durduramıyorsun.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu soru mu şimdi? Arkadaşın olmasa bile bir engelliye tekerlikli sandalye almak gerekir bence