Arkadaşlar Acil Yardım

Pony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz bir sw açacağız açdıkda bakımda spawn felan yapılıyor yalnız vip hammaddesine normal vip almamış oyuncu warp viphammadde yazarak girebilir bunu nasıl engelleriz?Bilen varsa acil cevap versin.

Pony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cevap verin lütfen[DOUBLEPOST=1439891228,1439891113][/DOUBLEPOST]arkadaşım sen müslümanmısın adam gibi soru sordum sende adam gibi soruya cevap ver gerçi senin müslüman olup olmaman beni ilgilendirmez ayrıca adamlık siz ikinizin karakterine yakışmaz adam gibi cevap verin yada konuyu kirletmeyin

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
cevap verin lütfen[DOUBLEPOST=1439891228,1439891113][/DOUBLEPOST]arkadaşım sen müslümanmısın adam gibi soru sordum sende adam gibi soruya cevap ver gerçi senin müslüman olup olmaman beni ilgilendirmez ayrıca adamlık siz ikinizin karakterine yakışmaz adam gibi cevap verin yada konuyu kirletmeyin
Bekle... Müslüman olmayanlar cevap vermiyor mu? Veya biz illaha Müslümanız diye sana cevap vermek zorunda mıyız? DEĞİLİZ... Lütfen, daha fazla saçmalamadan önce dediğim adımları takip et...
1) "Pony" adlı bir sekme var yukarıda. Ona tıkla...
2) Fare ni "Çıkış" yazan yere götür...
3) Tıkla ve bir daha "forum.minecraftturk.com" adlı siteye girme...
Bu kadar!

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bekle... Müslüman olmayanlar cevap vermiyor mu? Veya biz illaha Müslümanız diye sana cevap vermek zorunda mıyız? DEĞİLİZ... Lütfen, daha fazla saçmalamadan önce dediğim adımları takip et...
1) "Pony" adlı bir sekme var yukarıda. Ona tıkla...
2) Fare ni "Çıkış" yazan yere götür...
3) Tıkla ve bir daha "forum.minecraftturk.com" adlı siteye girme...
Bu kadar!

La oğlum üstüne gitmeyin, çocuk yardım istiyor la, sakin olun. Bırakın ne yaparsa yapsın.

Birazdan biri gelip yardım eder. Ben anlamıyorum kusura bakma.