Arkadaşlar Bazi Mod Isteklerim Var Lütfen Yardimci Olun !

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.4.6 için :

Jammy Furniture
Too Many Items
Paint mod
Animal Bikes
Oyuna yeni moblar , hayvanlar , eşyalar , hava koşulları ( kasırga vb .) ekleyen modlar bulabilirseniz de iyi olur .

Bunlardan bulabilirseniz sevinirim . Hepsini bulmanıza gerek yok . Ama eğer direk olarak oyuna yükleyip de link atarsanız çok mutlu olurum . Daha modları yüklemek için nasıl modloader yükleyeceğimi bile tam olarak bilmiyorum . Şimdiden teşekkürler :)

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet olabilir ... bir şey sorcam ben bu modlardan too many items modunu buldum ama kuramıyorum . Modloader dosyasını attım minecraft.jar'ın içine . Modu da attım . Ama oyuna giriyorum mod falan hiçbir şey yok . Nasıl yükleyebilirim ?

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modların bir liste halinde görünmesini istiyorsanız forge mod loader yükleyin

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben daha kolay olur diye mod installer denemek istemiştim . Mod installer ile too many items modunu yükledim ve çalıştı . O modu yükleyince bir de forge mod loader diye dosya geldi . Aynı şekilde nstaller ile jammy furniture yükleyince oyunda siyah ekran hatası oldu ...

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında oyuna yüklenmiş halde bulabilsem ya da modpack bulabilsem indiricem ... içinde jammy furniture , too many items ve senin dediğin mo creatures olsun yeter benim için .

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sadece too many çalışıyor diğerlerini beceremedim siyah ekran oluyor diğerlerini yükleyince ...