Arkadaşlar bukkit no-ip server yardım...

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben server açtım bukkit no-ipden işte ip sabitledim port açtım falan filan hosts metin belgesi değiştirdim fakat ben servere girebiliyorum başkası girerken server connetcion time out filan yazıyomuş ? sebebi ne

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Portlar kapalı veya yanlış açılmış olabilir.( 2 adet port açılacaktır, 25565 TCP - 25565 UDP portları)
- İp'niz sabit olmayabilir.
- No-IP'de host açarken yanlış ip girmiş olabilirsiniz. (statik ip numaranızı girceksiniz sabit ip değil)

Blood

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hmm.saol kardeş bide belki bilirsin serverimde can't reach server hatası alıyorum foruma da konu açtım ama kimse bir şey yazmadı sen yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol KroFessionaL

ismkdc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabit ip = bilgisayarınıza sabitlediğiniz 192.168.1.x şeklindeki ip :D
Statik ip=ip-numaram.com ' daki ip niz

Bu konuları çok fazla bilmiyorum burnumu soktumda bildiğim kadarıyla böyle :D
Küçük bi yanlış bilgi var sabit ipler herzaman 192.168.1.x protokolunu kullanıcak diye bi kural yok genelde ev kullanıcılarında 192.168.1.x veya 192.168.2.x başka network ağlarında farklı sabit ip protokolleri kullanılabilir.

cahit2001

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaa şu oyuna birisi girecekken 54.654.76. gibi deyilde biz belirleyip BlueEye.Nitrado.net gibi nasıl yapcaz numaralı deyil yazılı girsin karşı taraf dot.tk girdim alamadım noip-.com girdim yok :(