Arkadaslar Gerçekten Herobrine Diye bir şey Varmi ?

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Herobrine Olayini Duyduğum An Çok Araştirma Yaptim. BirÇok Siteye Girdim
Ama Herobrine Diye bir şey Yoq Diyenler Var O Sade Modu Var Diyen Var Ve Bazilarida Herobrine Diye bir şey Vardir. Görme İhtimali %1 Dir Diyende Var Sonra Ben Bi Size Soruyum Dedim Gerçekten Böyle bir şey Varmi Görme İhtimalimizde %1 Gebi Mi ? Yoksa Yok Mu Çok Kafam Karişti.
Neyse Fazla Uzatmiyim Kisa Gecmek Gerekirse Herobrine Diye bir şey Varmi Yokmu ? Yorumlarinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekürler. :embarassed:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir bilgisayar forumundaydım 1yıl öncesi, orada işlemcisi AMD olanlar AMD'ci Intel olanlar Intel'ciydi
Konu her açıldığında Intel ve AMD'ciler işlemcilerini övmeye başlıyor ve birbiriyle kavga ediyorlar tartışıyorlardı ama hiç biri işlemcisinin daha üstün olduğunu diyer kişiye anlatamıyordu.

Bunu neden mi söyledim ? bu da böyledir ben yok diyorum birazdan birisi gelecek var sen görmemişsin diyecek yani tartışma hiç bitmeyecek ve ben onlara öyle bir şeyin olmadığını hiçbir zaman kanıtlayamayacağım :)

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
Haha tartışmaya gerek yok .. herobrine diye bir şey yok. var diyenide banlarım.hadi bakalım ( şaka :p)

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Olmadigina İnanmiyorum Ama Youtube Yazinca 1000 Tane Kanitlayici Gebi Şeyler Çıkıyor Şaşiriyorum Ama Admin Yok Dediyse Yoqtur :D

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine Alpha sürümünden önce vardı şu an mod yüklemediğiniz sürece görmeniz imkansızdır!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam beyler yok adamı ikna ettik uzatmadan konuyu uplamayın burası kızışacak :D

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir bilgisayar forumundaydım 1yıl öncesi, orada işlemcisi AMD olanlar AMD'ci Intel olanlar Intel'ciydi
Konu her açıldığında Intel ve AMD'ciler işlemcilerini övmeye başlıyor ve birbiriyle kavga ediyorlar tartışıyorlardı ama hiç biri işlemcisinin daha üstün olduğunu diyer kişiye anlatamıyordu.

Bunu neden mi söyledim ? bu da böyledir ben yok diyorum birazdan birisi gelecek var sen görmemişsin diyecek yani tartışma hiç bitmeyecek ve ben onlara öyle bir şeyin olmadığını hiçbir zaman kanıtlayamayacağım :)
Sen görmemişsin :D
Şaka...
Herobrine bir bugtur.Gözleri 5 voltluk enerjiyle etrafı aydınlatabilir.Gece fener için kullanıma idealdir.Ayrıca şimşek çaktırabilme özelliği sayesinde mangal keyfi yapabilirsiniz.Yarından itibaren herobrine açık arttırmaya sunulucaktır.Saygılar-Steve