Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin !

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu, Sürekli internette sapık sapık reklamlar çıkıyor. Annemler bunu benim yaptığımı düşünüyor ve interneti kapatmayı düşünüyorlar. Lütfen yardım edin ! Bu reklamlar nasıl engellenir ? Yoksa interneti kapatacaklar. Lütfen yardım edin. Lütfenn !

RPGci

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D ben her kötü bir şey yaptığımda reklam diyordum :D ama senin durumun daha farklı :D anneni veya babanı çağır göster reklam olduğunu o kadarına inanırlar heralde

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Bilgisayarınızı antivirüs programınız ile temizleyin kullandığınız int. Tarayıcısının çerezlerini ve kayıtlarını geçmişi vs. Silin. Tekrar girin düzelicektir.
Alıntı.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dayımın bilgisayarından da vardı galiba bir virüs DNS'ni kendi web sayfalarına yönlendiriyor onların reklamları çerçevesinde bakıyorsun her yere.
Dayımlarda Google Chorome böyleydi sadece
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indir dene.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarınızı antivirüs programınız ile temizleyin kullandığınız int. Tarayıcısının çerezlerini ve kayıtlarını geçmişi vs. Silin. Tekrar girin düzelicektir.
Alıntı.
Çook Saol Kardeşim Hayatımı kurtardın saol :D Çerezleri Filan Sildim Gitti Çook Saol :) Diğerlerine de teşekkürler yardım ettikleri için :)