Arkadaşlar Server Plugin , Duyuru Ve Map Yardım :(

MehmeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Lafı Uzatmadan Konuya Gireceğim Arkadaşlar Ben Bu Forumdan Bir Türkçe Plugin Paketi İndirdim (Link : https://forum.gamer.com.tr/threads/türkçe-plugin-paketi.5033/ ) Çok Güzel Konuyu Açan Ve Paylaşan Arkadaşa Teşekkür Ederim Ancak Şimdi Şöyle Birkaç Sorum Var Server A Girince Kendisi Her 5-10 DK Da Bir Duyuru Yapıyor Duyuruda :::: Bu Sunucunun Plugin leri Snowtiger Tarafından Türkçeleştirilmiştir Diye Bir Duyuru Yapılıyor Şimdi Ben Bu Duyuruyu Silmicem Ancak Ben Kendim Duyuru Eklemek İstiyorum Nasıl Eklicem Yardım Ederseniz Sevinirim :)

Bu 1. Siydi 2. Ye Gelince

Arkadaşlar ben çok sw de oynadım ve bazı sw lerde adminlerin şunu dediğini duydum işte birisi bir ev yapmış Single Player da ve onu bu sw ye aktarcaklar veya kendi hamachi sw sinde yapmış onu bu sw ye aktarcaklar şimdi aktarcaklar dan şunu anlamayın işte o evi yapan adam sw ye gelcek ona gm lik ve belirli bir wg verilcek o wg içinde yapicak evi hayır bu değil dosyalar ile nasıl anlamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :)

Şimdiden Herkeze Teşekkür Ederim İyi Eylenceler :)

TigerVolt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Announcement diye mi ne bi plugin var onun klasöründen config.yml yi not defteri veya word ile açarak o duyurunun olduğu alanı editleyebilrisin.