AroksOnline
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- play.aroks.net
- Oyun Sürümü
- 1.8 - 1.18.x
- Sunucu Slotu
- 2022
- Sunucu Türü
- Faction, Skyblock, OP Skyblock, TekSkyblock, Survival, MMORPG
Son düzenleme:
Metin2, Albion Online, Guild Wars2, vb.her zamanki bildigimiz metin 2 tarzı bi servermi
Metin2, Albion Online, Guild Wars2, vb.
birçok oyunun sistemlerini kullanıcı yorumlarıyla birlikte iyileştirerek 1.15.2 Minecraft'ına entegre ettik. Metin2'den bir şeyler söylemem gerekirse efsun oranlarının rastgele gelişini söyleyebilirim.
Bkz: Oyunun en son eşyası olan Lanetli Alev Kralının Kılıcı 70-90 aralığında bir saldırı hasarı veriyor.
Yani evet Metin2 tarzı bir sunucu olduğunu söyleyebiliriz, fakat estetiklik açısından çok daha iyi bir konumda. Ayrıca oldukça kullanıcı dostu.
Gerçek bir MMO tadında olması zaten asıl amaçlarımızdan biri. Fakat Minecraft'ın imkanlarıyla sizi çok fazla zorlayacağımızı zannetmiyorum.. Elbette size o hazzı yaşatmak için uğraşıyoruz ama birebir zorlukta bir MMO'nun minecraft için sıkıcı olacağı kanaatindeyim.Pekala umarım zorlu ve vakitin nasıl gectigini anlamıcamız bi eylence olur
Ekip arkadaşlarım bu konu üstünde çalışıyorlar, tahminlerine göre en kötü 1.15.x sürümüne kadar çekebilirler. Fakat önceliğimiz sürümler arasında çıkabilecek sorunları ortadan kaldırmak.1.17.1 sürümü stabil olmayan bir sürüm alternatifler eklenir umarım fps açısından konuşuyorum
Geç cevap vererek özür diliyorum, askeri okul için girdiğim mülakatlar ve sunucudaki temponun artışı yüzünden konuyu incelemek aklıma çıkmış.. Sunucunun fotoğraflarını discord adresimizde bulabilirsin. dc.gg/aroksSunucuya dair herhangi bir görsel var mı acaba? Göremedim çünkü.
Sunucu firmamız veri merkezlerini taşıdığından dolayı bakımdayız. Gelişmeleri discord sunucumuz üzerinden takip edebilirsin.. dc.gg/arokssunucu aktifmidir bi ara uğrayacağım