- En iyi cevaplar
- 0
Arşive alabilirsiniz yeniden sıfır konu açıyoruz..
Son düzenleme:
Skypeden gelen 3 mesajda aynı,yüksek yetkiliden kastım kurucu gibi bir şey,misal ekibimize yeni katılan biri düşük yetkili (Mod'a tekabil ediyor) olarak başlar daha sonra yükselir.O mantığa dayalı.Yüksek yetkiliyi anltsna brz .s
İyide admin tam yetkili demek o.OSkypeden gelen 3 mesajda aynı,yüksek yetkiliden kastım kurucu gibi bir şey,misal ekibimize yeni katılan biri düşük yetkili (Mod'a tekabil ediyor) olarak başlar daha sonra yükselir.O mantığa dayalı.
Yüksek yetkili OP'a sahip fakat yetkili olarak verdiğimiz kişi sadece Admin grubunda.Admin Zaten Yönetici demekki Yöneticide tam yetkisi bulunan kişiye denir. Yanlışmıyım?
Ama Admin, Tam yetki sahibi demek yani Yüksek Yetkilere de sahip olan kişidir.Yüksek yetkili OP'a sahip fakat yetkili olarak verdiğimiz kişi sadece Admin grubunda.
Onlar emektarlar çoğu kişinin iyi yorumundan bile değerli bu yazdıkları.[DOUBLEPOST=1407362338,1407362298][/DOUBLEPOST]Emekliler basmış bruayı
Bizim sistemde öyle olmuyor ne yazık ki.Daha farklı bir yetki sistemi yaptık.Yani Adam admin ana az yetkisi var. OP yi biraz Over Powered gibi düşündün herhalde. Yada Over Permissioned gibi
Ama Admin, Tam yetki sahibi demek yani Yüksek Yetkilere de sahip olan kişidir.
Teşekkürler, bu akşam girip bakıcam. Yeni şeyler var gibi. Merak ettimOnlar emektarlar çoğu kişinin iyi yorumundan bile değerli bu yazdıkları.
Daha bu Beta v1.0 ilerleyen zamanlarda bir sürü eklentiler olacak.Ben teşekkür ederim.Teşekkürler, bu akşam girip bakıcam. Yeni şeyler var gibi. Merak ettim![]()
Teşekkür ederim.Manyakların sunucusu daima iyidir sözü ekliyeyim biz o zamanOlum adam manyaklar üyesi, tabii ki güzeldir yahu bu sunucu!![]()