O spoiler haber konusuydu hani küp sanatını takip etmeyen arkadaşlar için,[DOUBLEPOST=1413738394,1413738363][/DOUBLEPOST]Spoiler konusu açılmış zaten niye ayrı bi konu geldi ?
TeşekkürlerFena değil.
Hoş olmuş fakat bir o kadar da klasik.
Forumda gereksiz olarak geçiyor o konular yalnizO spoiler haber konusuydu hani küp sanatını takip etmeyen arkadaşlar için,
Yorumun için teşekkürlerForumda gereksiz olarak geçiyor o konular yalnizNeyse
Yapı bakımından güzel .Resimler özenle çekilmiş güzel yani. Ama bacalardaki duman cok fazla gibi geldi.
Village, mümkün meretebe farklı tarzda basit ev yapmaya çalıştık, yakında şehri paylaşırız o zaman daha farklı bir yorum duyabilirim belki1 2 ev haricinde pek fazla beğenmedimsanki biraz basite kaçılmış ?
Alakasız mesaj yazmassan sevinirimEnderforest tutmayacak.
(İleride kullanmak üzere ekran alıntısını da aldım)
O eksik şeyleri söyleyebilirsen sevinirimBenim pek hoşuma gitmedi. Eksik bir şeyler var gibi. Bir şey göz zevkini bozuyor.
Server güzel gibi fakat türkiye tutmaz. Onu anlatmaya çalıştım.Alakasız mesaj yazmassan sevinirim[DOUBLEPOST=1413739856,1413739822][/DOUBLEPOST]
O eksik şeyleri söyleyebilirsen sevinirim![]()
Daha önce nerede enderforest ile alakalı bir bilgilendirme mesajı yayınladık. Lütfen mesaj atmadan önce düşün biraz. BU bir yorum konusuda değil, fikrini ya kendine sakla yada bana mesaj yoluyla ilet, konuşalım. Teşekkürler.Server güzel gibi fakat türkiye tutmaz. Onu anlatmaya çalıştım.
Ayrıca biraz abartı değil mi ? daha açılmadan sanırım 5. konuyu açıyorsunuz.
Massive Mine olayından sonra buda açılmaz yada bir sorun olur diye düşünüyorum.
Hani bir şey yaparsın, kusur bulamazsın ama bilmediğin bir şey seni rahatsız eder ya, onun gibi. Rahatsız eden bir şey var.Alakasız mesaj yazmassan sevinirim[DOUBLEPOST=1413739856,1413739822][/DOUBLEPOST]
O eksik şeyleri söyleyebilirsen sevinirim![]()
Kardeşim, massivemine'ı katmayın işe, bu farklı bir proje, massivemineda yaşananlar massivemine da kaldı, açmayın konuyu. Konuyu siliyorum, yeniden açacağım.Hani bir şey yaparsın, kusur bulamazsın ama bilmediğin bir şey seni rahatsız eder ya, onun gibi. Rahatsız eden bir şey var.