Assasin's Craft 7/24 VPS Server

doomplayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverimiz 7/24 Faction Server
____________________________________________________________________________________
Her Gün Düzenli Event
____________________________________________________________________________________
Adminler İlgili
ALIM YOK !
Server 0 Lag
Sınırısız Ram Ve 100 Kişilik Yer Kapasitesi
Günlük En Az 40 Online Oyuncu
İyi Oyunlar
Server ip : 5.39.68.32:15565 Utku3589:)grandmangr

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 4-5 kez üst üste konu açarak, sürekli mesaj atıp üstte çıkartarak serverlarınıza daha fazla ziyaretçi çekebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu sadece sizin forumdan süresiz banlanmanıza neden olacak.
Adam gibi forum kullanmayı öğrenin yada bu forumu terkedin. abilerle uğraşmaktan tüm ekibimiz sıkıldı artık kimsenin gözünün yaşına bakılmyacak kurallara uymuyan herkes banlanacak haberiniz olsun. Sonra bana mail atarak abi ben bilmiyordum, görmedim, duymadım vallaha bi daha yapmıyacam gibi mesajlarla geri gelmeyin.
Ve siz hala spam yapma konusunda ısrarcısınız.Foruma üyeliklerde kapatıldı,bakalım şimdi ne yapacaksınız.Sınırsız ram diye bir şey de yoktur!