berkesever
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Bir Zamanlar bir krallıkta küçük bir çocuk doğmuş bu çocuğun annesi herobrine tarafından öldürülmüş babası ise osmanlı sultanının sadık ordusuyla savaşa gitmiş ancak ordu dönmüşken babası kaybolmuş bu küçük çocuk çok çevik ve zekiymiş her binanın üstüne çıkabiliyormuş onu engelleyen hiçbir bina yokmuş gün gelip çatmış çocuk 12 yaşına basmış ve padişah onun çevikliğini ve zekasını görünce (senin adın nedir bakalım?)demiş küçük çocukta(adımın bilmiyorum padişahım)demiş padişah sormuş(neden adını bilmiyorsun?) küçük çocuk(benim annem ve babam daha doğduğum ilk gün ölmüş padişahım)demiş padişah sormuş(isminin olmasını istermisin?)çocuk(evet padişahım çok isterim)padişaj(o zaman seni korumam ilan ediyorum ve adınıda assassin koyuyorum umarım ismini beğenirsin küçüğüm)çocuk(çok teşekkür ederim padişahım sizi hayalkırıklığına uğratmıyacağım)demiş. böylece küçük çocuğun ismi assassin olmuş ve padişahın koruması olmuş ancak padişahın 14 yaşındaki oğlu murat bundan hiç memnun olmamış 1 hafta sonra assasinin yanına gitmiş ve(bak çocuk babamdan uzak kal yoksa sonuçlarına katlanırsın!!!)diye tehdit etmiş assassin şöyle cevap vermiş(sonuçlarına katlanmak bana düşmez bu sana düşer )demiş ve murat bunun karşısında hiçbişi söyleyememiş ve assasine 1 yumruk atmış assassin bunun üzerine onu yere yatırmış assassin murata tam vurmak üzereyken 1 santim farkla yumruğunu durdurmuş ve şöyle demiş(Sen padişahın oğluysan babanın oğlu olda biraz terbiye öğren!)bunun üzerine murat kalkıp kapıdan uzaklaşmış ancak artık assassine çok büyük bir kin besliyormuş murat assasini öldürtmek için bir kiralık katil tutmuş katile(assasine saldır ve benden sakın söz etme söz edersen eğer kellen gider!)demiş katil anlamış ve gece gizlice assasinin arkasından yaklaşmış assasin gece katilin nefesini ensesinde hissetmiş ve bir anda zıplayarak katile tekme atmış ama katil assassinin bacağını tutup duvara fırlatmış assassin bıçağını katile fırlatmış ancak katilin yüzünü sıyırıp geçmiş bunun üzerine katil büyük bir öfke ile assasine doğru koşmuş assasin yerdeymiş katil bıçağını almış ve assasinin omzuna saplamış padişah sesi duymuş ve neler oluyor? diye kapıyı açmış ve bir görmüşki assasin omzuna saplı bir bıçakla yerde yatıor katil padişahıda öldürmeye karar vermiş katil padişaha tam bıçağını saplamak üzereyken assassin omzundaki bıçağı hayatı pahasına çıkarmış ve katilin tam gözüne fırlatarak padişahı kurtarmıştı ancak bunu yaptıktan sonra assassin kanlar içinde yere yığılmıştı padişah nöbetçilere seslendi ve hemen onu hekime götürdüler hekim(assassinin durumu çok ağır omzuna saplandığı bıçağı hayatı pahasına çıkarmış eğer iyileştiremezsek assasinin sol omzu ve sol kolu tamamen felç kalacak)demiş padişah içinden her duayı etmiş padişahın yanına oğlu murat gelmiş ve babasına(baba bence senin ilgini çekmek için assasinin planladığı bir komplo olabilir)demiş padişah buna inaınlmaz derecede kızmış ve (ODANA GİT DEFOL GÖZÜM GÖRMESİN SENİ!!!! BU NE CÜRRET!! HAYATIMI CANI PAHASINA KURTARAN ÇOCUĞU KÖTÜLÜYORSUN DEFOL ODANA!!!!)demiş assassinin omzu iyileşecekmi?? yoksa omzu ile kolu hep felçmi kalacak?
BİRDAHAKİ BÖLÜMDE
SAKIN KAÇIRMAYIN!!
DEVAMI İÇİN EN AZ 2 YORUM LÜTFEN!
BİRDAHAKİ BÖLÜMDE
SAKIN KAÇIRMAYIN!!
DEVAMI İÇİN EN AZ 2 YORUM LÜTFEN!