ATC Simulator - Havacılar için

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Canım denedim oyunu ama sadece bir uçak kaldırabildim indiremedim falan detaylı anlatır mısın :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Canım denedim oyunu ama sadece bir uçak kaldırabildim indiremedim falan detaylı anlatır mısın :(
Şimdik kırmızı çizgili bir uçuş geldi diyelim bir pisti aklında seçiyirsin ona göre uçağı yönlendiriyorsun ama uçağın burnu en fazla 20 derece farkla piste bakıyor olmalı :(
İndirirken land pistno kullancaksın*
Örneğin HWC548 land 36R

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Şimdik kırmızı çizgili bir uçuş geldi diyelim bir pisti aklında seçiyirsin ona göre uçağı yönlendiriyorsun ama uçağın burnu en fazla 20 derece farkla piste bakıyor olmalı :(
İndirirken land pistno kullancaksın*
Örneğin HWC548 land 36R
XXX land pist yazıyorum ama inmiyor :(
Piste dik giriyorum yüksekliği düşürüp land komutunu giriyorum. Ama nedense olmuyor :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Olmuyordan kastın ILS Locked yazmamasımı :(
Ve uçağın çağrı numarası yerine direk tıklayabilirsin otomatik ekler :(
Tıklayarak yapıyorum zaten :(
Uçak piste dimdik girerken Uçağa tıklıyorum land komutunu girip pist IDsini de ekliyorum ama uçağın yanında no ILS yazıyor ve inmiyor :(
Şöyle de bir durum var ki hiç müdahale etmediğim bir uçak uzaktan gelirken kendi kendine ILS locked yaptı ama hiçbir piste 20 derece vb. açıyla bakmıyordu :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tıklayarak yapıyorum zaten :(
Uçak piste dimdik girerken Uçağa tıklıyorum land komutunu girip pist IDsini de ekliyorum ama uçağın yanında no ILS yazıyor ve inmiyor :(
Şöyle de bir durum var ki hiç müdahale etmediğim bir uçak uzaktan gelirken kendi kendine ILS locked yaptı ama hiçbir piste 20 derece vb. açıyla bakmıyordu :(
O otomatik ils bug olmuş olmuş olabilir onun dışında indirirken pist numarasına dikkat et sıkı sıkıya oluyorlar karışıyor adları :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
O otomatik ils bug olmuş olmuş olabilir onun dışında indirirken pist numarasına dikkat et sıkı sıkıya oluyorlar karışıyor adları :(
Yok canım eminim doğru yazıyorum ve bir kez değil birkaç kez oldu :(
Bir kez de tam idrimeyi başaracakken uçağın yüksekliği 800 oldu ama sonra geri kalktı neden acaba :(