- En iyi cevaplar
- 0
Hafif kalın uzun çubuklar*Amacını anlayamadımindireceğimiz nokta neresi :'(
Başında ve sonunda numaraları var ona göre land pistno yazarak indiriyorsun
Tabi sadece kırmızı çizgili olan uçuşları
Hafif kalın uzun çubuklar*Amacını anlayamadımindireceğimiz nokta neresi :'(
Yukarıda açıkladımEtiketlememen beni üzdü![]()
Oni öyleUHuyy ben bunun gibi bişiler oymaıstım ama bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
FTL'yi hatırlatan grafikler <3Oni öyle![]()
Şimdik kırmızı çizgili bir uçuş geldi diyelim bir pisti aklında seçiyirsin ona göre uçağı yönlendiriyorsun ama uçağın burnu en fazla 20 derece farkla piste bakıyor olmalıCanım denedim oyunu ama sadece bir uçak kaldırabildim indiremedim falan detaylı anlatır mısın![]()
XXX land pist yazıyorum ama inmiyorŞimdik kırmızı çizgili bir uçuş geldi diyelim bir pisti aklında seçiyirsin ona göre uçağı yönlendiriyorsun ama uçağın burnu en fazla 20 derece farkla piste bakıyor olmalı
İndirirken land pistno kullancaksın*
Örneğin HWC548 land 36R
Olmuyordan kastın ILS Locked yazmamasımıXXX land pist yazıyorum ama inmiyor
Piste dik giriyorum yüksekliği düşürüp land komutunu giriyorum. Ama nedense olmuyor![]()
Tıklayarak yapıyorum zatenOlmuyordan kastın ILS Locked yazmamasımı
Ve uçağın çağrı numarası yerine direk tıklayabilirsin otomatik ekler![]()
O otomatik ils bug olmuş olmuş olabilir onun dışında indirirken pist numarasına dikkat et sıkı sıkıya oluyorlar karışıyor adlarıTıklayarak yapıyorum zaten
Uçak piste dimdik girerken Uçağa tıklıyorum land komutunu girip pist IDsini de ekliyorum ama uçağın yanında no ILS yazıyor ve inmiyor
Şöyle de bir durum var ki hiç müdahale etmediğim bir uçak uzaktan gelirken kendi kendine ILS locked yaptı ama hiçbir piste 20 derece vb. açıyla bakmıyordu![]()
Yok canım eminim doğru yazıyorum ve bir kez değil birkaç kez olduO otomatik ils bug olmuş olmuş olabilir onun dışında indirirken pist numarasına dikkat et sıkı sıkıya oluyorlar karışıyor adları![]()
HmsYok canım eminim doğru yazıyorum ve bir kez değil birkaç kez oldu
Bir kez de tam idrimeyi başaracakken uçağın yüksekliği 800 oldu ama sonra geri kalktı neden acaba![]()
Tamamdır ilk defa indirmeyi başardım bu güzelimsi oyun için çok teşekHms
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan biryerden sorabilirsin çok fazla bilgim yok bu konuda![]()
Np canım görevimizTamamdır ilk defa indirmeyi başardım bu güzelimsi oyun için çok teşek![]()