/gamerule doFireTick false yazmalısın işe yararsa beğen ?Adam gibi cevap veren yoq
hea sonra seni çarpmış filanServerini cinler falan basmıştır :3
Bir gamerule komutu vardı, içinde fire geçiyordu. Onu true yap olmazsa false yap.
/gamerule doFireTick false yazmalısın işe yararsa beğen ?
O bahsettiğiniz komut ateşin yayılmasını engelliyor sönmemesiyle alakası yok.ergenmisiniz olum @Iskefiyeli00 dediği gibi gamerule ile ilgili içide fire geçeni kesinlikle true yap
sunucuda bug olabilir normal minecraftta ateş bir süre sonra sönerO bahsettiğiniz komut ateşin yayılmasını engelliyor sönmemesiyle alakası yok.
kardeş ben bu sorunu öyle çödüm normal mc de fire kuralını false yaparsan ateş hiç sönmüyorO bahsettiğiniz komut ateşin yayılmasını engelliyor sönmemesiyle alakası yok.
Hangi bloğun üstünde ateşi yaktında benim burdaki 2-3 yıllık minecraft bilgimi sorguluyorsun.kardeş ben bu sorunu öyle çödüm normal mc de fire kuralını false yaparsan ateş hiç sönmüyor
lan olum bende alpha dan beri oynuyom bende diyorum ki sorunu böyle çözdüm tmm mı senin bilgini sorguladıgım yok ama sen beni hiç sorgulamaHangi bloğun üstünde ateşi yaktında benim burdaki 2-3 yıllık minecraft bilgimi sorguluyorsun.
İlla önünnüze rehber mi atalım. https://forum.gamer.com.tr/konu/gamerules-oyun-kurallarını-değiştirme.55953