AtillaHosting Test Server.. (%90'ı bitti) - Lütfen serveri daha iyi getirmemize yardımcı olun!

• Konuyu başlatan AtillaHosting
  • Başlangıç tarihi
A

AtillaHosting

Ziyaretçi
Öncelikle Sunucuyu Kısaca Özetleyelim...
Sunucuyu Konsept olarak eğlenceli ve uzun soluklu oynanabilecek şekilde tutmaya çalıştım...
El yapımı (%80 ' i tamamen bize ait) değişik ses patlama efektleri ve 60 civarı silahlı texturepack) ne bulduysam silah yaptım...mermileri farklıdır.. zırhlar modern görünümdedir..

grup halinde doğan ısırdığında zehirleyip kör eden zombi ve zombi türleri... her silah kafadan zombiyi tek seferde öldürür.. ısırılırsanız kurtulma ihtimaliniz yarı yarıyadır.. ölürseniz sizde onlardan biri olursunuz..

çalışan köylüler plugini .. (köylüler türüne göre değişik işler yapar.. size para kazandırır)

Warp menüsü ve helikopterden iple inme şeklinde warplar.. (ancak ipi kaçırırsanız yere düşüp ölebilirsiniz.. ayrıca inerken aşağıdaki zombileride öldürüp öyle inmeniz gerekecek.. indiğiniz andan itibaren ölümsüzlük kapalıdır.. pvp ise belli bir alan dahilinde kapalıdır.(spawnkill engellemek için)

şehirde çıkan rasgele chestlerde silah cephane ve erzak bulma şansı...

faction (grup kurup yer altı üssü yapabilmeniz için..) ayrıca bu üslerde çiftçilik yaparak köşe olabilir.. güvenle yaşamınıız sürdürebilirsiniz..orman için ayrı world vardır.. isterseniz survival tarzı takılabilirsiniz..

hammadde de ekleme gereği duydum.. sebebi her oyuncunun yetenkli olamaması.. yinede hammaddenin getirisi son derece düşüktür.. sadece daha güvenlidir..

laboratuar da boss kesebilirsiniz ... en iyi silahların dropları vardır.... (aslında kesemezsiniz:D)

trade plugini , bosslar,birinin kellesine ödül koyma..oturma..combatlog..enchantlı altın elma kapalıdır .. silah marketi ayrıdır.. her silahı satın alabilirsiniz.meslekler... birden fazla kişiyi ard arda öldürürseniz çıkan güzel anonslar...

vip sistemi var.. ancak normal oyuncunun elde edebileceği herşeyi sadece vip kısa sürede elde edebiliyor diyebiliriz.. bir vip yi öldürmekte çok çok zorlanmayacaksınız.. rahatlayabilirsiniz.

HERNEYSE BILGILER BUNLAR..DAHA FAZLA YUMURTLAMADAN SORULARIMI SORAYIM.. BUNLAR HARICINDE ÖNERİLERİNİZİ ZEVKLE DEĞERLENDİRİRİZ.. GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK EKLERİZ..

SORU1:SİLKSPAWNERS OLMALIMI?

SORU2:WARP SİSTEMİMİZ NASIL? DAHA GERÇEKÇİ VE EĞLENCELİ .. AMA İPİ KAÇIRIRSANIZ.. YADA ZOMBİLERİN ARASINA İNERSENİZ PEK ŞANSINIZ YOK..

SORU3:ALTIN ELMA VAR AMA ENCHANTLISININ CRAFTI YASAK.. VİP LERDE BİLE OLMAYACAK.. İKSİR YAPIMI SERBEST.. ENCHSİZ ALTIN ELMA SERBEST OLACAK.. AMA YİNEDE ENCHLİYİ AÇMALIMIYIZ ... (FULL SETLİ ELMA YİYEN KİŞİ 30 SANİYELİGİNE ÖLÜMSÜZ GİBİ BİRŞEY OLUYOR-_-) O NEDENLE KAPATTIM ..

SORU4:ZOMBİ SAYISI ABARTILI OLDU AMA TEK BAŞINIZA GEZMEZSENİZ GAYETTE OYNANABİLİYOR.. HATTA SADECE ŞEHİRDE GEZİP ZOMBİ ÖLDÜRÜP SANDIK YAĞMALAYARAK.. ÇİFTÇİLİKTEN FAZLA BİLE KAZANABİLİRSİNİZ.. ZOMBİ SAYISI VE SİLAH GÜÇLERİNİ AZALTIP LEFT 4 DEAD DEN MİNEZ -WALKİNG DEAD TARZINAMI GEÇMELİYİZ?

SORU5:REPAİR YAPAN NPC KOYMALIMIYIM?

LÜTFEN BU KONULAR HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BİZE BİLDİRİNİZ..
AYRICA BAŞKA TAVSİYELERİNİZ YADA İLLEDE ŞU PLUGİNİ KOY DERSENİZ.. YAZMANIZ YETERLİ..
TEST SERVERIMIZ OLACAĞI İÇİN GERÇEKTEN GİRENLERİN VAY BE DEMESİNİ İSTİYORUM.. AYLARDIR UĞRAŞTIĞIMIZ BİR PROJE.. MAP ALINTI OLSADA ÜSTÜNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK.. 0 DAN TEXTURE PACK VE YIĞINLA SİLAH EKLEMEK ZORUNDA KALDIK..
1.7.2-1.7.4-1.7.9 HEPSİNE UYUMLUDUR..

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soru 2 : Warp sistemi güzel ancak ipi tutamayıp düşenler kesinlikle oyundan çıkacaktır ve oyuncu kaybına yol açar :)
Soru 4 : Zombi sayısı aşırı fazla olmasın The Walking Dead'dan biraz daha fazla zombi heycan katacaktır bence .
Soru 5 : Repair yapan npc kesinlikle olmalı sunucunun en güçlü silahını buluruz - yaparız biterse oyunun zevki kaçar :D

Diğer sorulara cevabım yok. Sunucu güzele benziyor başarılar :) Bunlar benim fikrimdir saygı .

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sunucu güzel olmuş. (Konuyu pek okuyamadım, üşengeçlik :()

Soru2: Güzel.
Soru3: Enchli elma olmasın.
Soru5: evet koymalısın.

Benim sorularım: o uçak havaya uçuyor mu yoksa ipler siliniyor mu ?

Bu arada başarılar.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
texture on numara
1.hayır
2.iyi
3.farketmez sonuçta silah ile kolayca öldürlebiliniyor
4.hayır
5.kesinlikle bazı silahlar da bug oluyor ve silah hasar alıyor

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Benim dayz plugin paketimden ve dayzcraft sunucumdan sonra bu tarz serverler yapılmaya başladı.Benim sunucum kapatma sebebim oyuncu kıtlığıydı insanlar dayz bilmiyordu ve sadece dayz sıkıyordu.Yani sana demek istediğim survival tarzı eklersen sıkılmazlar malum minecraft severler küçük :/

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
herkes ilk serveri kendisinin yaptığını iddaa ediyor.. bende bir iddaa da bulunayım.. silahlı texturepack olayını feronia online isimli serverla TR ye getiren ilk bizdik:D

bütün yorumlar için teşekkürler..

.. Biraz karar vermemi sağladınız.Eğer başka önerileriniz varsa lütfen yazın.. bir plugin isteginiz varsa.. kumarhane koyabiliriz.. sayısal loto olabilir.. global market düşünüyorum.. önerilerinize açığım.. bana bu haliyle hala kuru oldu gibi geliyor...:D

konsepti aşmasında..
parkur gidermi bu servera? parkurun altını zombie lerle doldurup laboratuar temalı yapmayı düşünüyorum ... RESİDENT EVİL 1 deki gibi

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
herkes ilk serveri kendisinin yaptığını iddaa ediyor.. bende bir iddaa da bulunayım.. silahlı texturepack olayını feronia online isimli serverla TR ye getiren ilk bizdik:D

.. Biraz karar vermemi sağladınız.Eğer başka önerileriniz varsa lütfen yazın.. bir plugin isteginiz varsa.. kumarhane koyabiliriz.. sayısal loto olabilir.. global market düşünüyorum.. önerilerinize açığım.. bana bu haliyle hala kuru oldu gibi geliyor...:D

konsepti aşmasında..
parkur gidermi bu servera? parkurun altını zombie lerle doldurup laboratuar temalı yapmayı düşünüyorum ... RESİDENT EVİL 1 deki gibi
Parkur olabilir. (şu an kafam karışık ne yazacağıma tam karar veremedim :/) (Yoksa çok güzel bir açıklama yapacaktım.)

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
warZ deki gibi market olabilir haritada belli yerler olur orda pvp ve zombi spawnı olmaz köylülerle ticaret yapılabilir

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

konsepti aşmasında..
Yalana bak feroria online bilen varmı :D
Texture pack güzel olmuş bu arada

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
warZ deki gibi market olabilir haritada belli yerler olur orda pvp ve zombi spawnı olmaz köylülerle ticaret yapılabilir
köylü sistemi şöyle:
köylüler tarım - yün kırpma - kitap ve exp üretimi gibi şeyler yapıyorlar.. ve yünü kitapları bugdayı markete iyi fiyata satabiliyorsun..
zümrüt ticareti yaparak saglam para gelecek..

belli yer olayına gelirsek.. yapı olarak zaten bir şehir var.. belki warp ormana bazı kamplar ekleyebilirim.. içerde görevler alınabilir .. özel yer altı sığınakları yapacağım.. onlarıda parayla satın alabilecek insanlar..

parkur olayını açılıştan sonra ekleyeceğim.. görevleri eklememiz lazım çünkü

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Sunucuya gelip bakabilir miyim *-* Birde beta olacaksa ne zamana olur tahminen ? Olmayacaksa ne zaman açılcak ? Bir tarih ver işte s:

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
1-2 gün içinde eksikler bitince kapalı beta yapıp ekonomiyi ölçüp bugları arayacağız.. sonra reset atıp açılışı yapacağız... faction sunucular bölümünde konu açıp gerekli duyuruyu yapacağız...
inşallah güzel bir şey ortaya çıkacak diyelim..