AtillaHosting Ucuz ve Kaliteli Minecraft Sunucuları

AtillaHosting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:altın: Yüksek işlemci gücü ve bant genişliğiyle maksimum performans!
:altın: Minimum paylaşımla sadece size özel sunucu kaynakları! Sizin ram ve işlemcinizi sadece siz kullanabilirsiniz!
:altın: Bir Sunucuyu en fazla 3 kişiyle paylaşmaktasınız ! Sunucunuz maximum performansla çalışacak !

:altın:PİYASANIN EN UCUZ FİYATLARI ATİLLAHOSTİNG'DE! HEM UCUZ HEM KALİTELİ HOSTİNG ARAYANLARA!
:altın: Sitemizin mobil ödeme sistemini,paypalını veya banka hesaplarını kullanarak kredi yükleyebilirsiniz,vip satışı veya bağış almanız durumunda krediniz hesabınıza eklenecektir! Böylece sonraki ayın kirasını düşünmezsiniz!
:altın: Sunucudaki her türlü sorunlara pasif ve aktif olarak yardım etmekteyiz. Aktif yardım saatleri öğlen 12 'den akşam 10 a kadar ! Pasif yardım 7/24 ! |Pasif yardımda kullanıcıya direktifler verilir!Sorunu çözmesi için gerekli anlatım yapılır! Aktif yardımda doğrudan müdahale edilmektedir!
:altın: Sadece %20 Mobil Ödeme Komisyonu Uygulanmaktadır! örn: 10 tl için 12 veya 50 tl için 60 tl yatırmalısınız!
:altın: Sunucular Almanya Lokasyon ve Sağlam alt yapıya kurulmuştur. Aracısız olarak direk datacenterdan alınmaktadır ! Türkiyedeki bakım,çalışma veya kesintiler sizi kesinlikle etkilemez.! Işık hızında internetizin keyfini çıkartın!
:altın: Uzakmasaüstü sayesinde sunucu kontrolu tamamen sizde ! Size verilen kaynakları net görebilir ve deneyebilirsiniz !
:altın:
VERGİ LEVHALI RESMİ BİR ŞİRKETİZ ! HİZMETİMİZ FATURALANDIRILMAKTADIR ! FATURALARINIZ ÖDEMEDEN SONRA 1 AY İÇİNDE EV ADRESİNİZE GÖNDERİLECEKTİR! LÜTFEN ADRESLERİNİZİ DOĞRU GİRİNİZ! ADRESLERİNİZİ GİRMEK İSTEMEZSENİZ FATURALARINIZI ARŞİVLİYORUZ !
:altın: Bizden memnun değilseniz %18 kdv kesintisiniz ardından sitedeki tüm krediniz size iade edilmektedir! Artık sitelerdeki kredi hırsızlıklarına son!
KONTROL ETMEK İSTERSENİZ:
adresinden bilgilerimize bakabilir,gerekli araştırmaları yapabilirsiniz! Lütfen indirim veya faturasız alışveriş talebinde bulunmayın!

TÜRKİYE LOKASYON SATIŞLARIMIZ ASKIYA ALINMIŞTIR! ŞUBAT AYINDA TEKRAR BAŞLAYACAKTIR!

32 GB DEDİCATED SUNUCUMUZDAN BİR GÖRÜNÜM !

ÖDEME YÖNTEMLERİ

MOBİL ÖDEMEDE %20 KOMİSYON UYGULANMAKTADIR !

Hesabımız onaylı hostinglere girmek adına resetlendi!

ATİLLAHOSTİNG KALİTESİ

bunlarda bonus-Texture pack el yapımı ve müşterilerimize aittir..İzinsiz kullananlar hakkında veya içinden alıntı yapanlar hakkında yasal işlem başlatılır..Benim olduğunu kanıtlayacak yöntemler mevcuttur!

Bazen Hafif Makinalıyla Gezersin|FAD|

Bazen Sniper Kullanmak İstersin ki tarzına daha uygundur..|L118|

Yada Onune Geleni Öldürmek İstersin! Eline minigun alırsın..
Not:Nükleer bombamızda var:D

SILAHLI FACTION-SILAHLI SURVIVAL-SILAHLI HUNGER GAMES VE DAHA ONCE GORMEDIGIN EGLENCELI PLUGINLER VE OYUNLAR ICIN ATILLAHOSTING AILESINE KATILMANIZ YETERLI!

Son düzenleme:

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden hala hosting şirketleri bölümüne giremediğini anlayamadığım hosting şirketidir.
Severim Hertzneri iyidir güzeldir. @Alps le beraber sunucu açtığımızda hertzner lokasyon tercih etmiştik.
Az müşteri olduğu içinde arz edende talep edende mutlu mesut ayrılır.
Pingi hafif olarak insanlara rahatsızlık versede çokta etkilemez insanları. Eee nede olsa internet alamanyalardan geliyor beyaaa. Türkiyedeki gibi olur mu.
Darısı yapıcağın kaarlarla yeni sunucular satın alıp türkiye herhangi bir dcde kabin almaya diyerekten veda ederken.
R10 daki Yeni açılan hostinglere söylenen klasik tabirle ayrılıyorum . " Allah utandırmasın başarılar dilerim "

Son düzenleme:

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana türkiye lokasyon sattı haftaya server'imi 0 layıp lapissiz emek olarak açıcam görürsün kalitesini . Tabi kaar konusuna gelince 3-5 kuruş kaar ediyor adam 200 liraysa 250'ye satiyor size çok mu geldi bu adam 7/24 hizmet veriyo ilgi gösteriyor kurulumdu bi hataydı vesayre hemen ilgileniyor ?
Bende güzel dileklerimi ilettim allah utandırmasın dedim hayırlı olsun dedim. Böylelik az müşteri sokar güzel kaar sağlar. Az müşteri olduğu içinde arz edende talep edende mutlu mesut ayrılır. dedim. Neyi eleştirdimde sizli bizli konuşuyoruz ayrıca biz kimiz acaba ? ben ve kim var yanımda çok merak ettim " Alple eskisi kadar iyi değil beraberde değiliz @Alps kendisinede sorabilirsin. Kavga etmedik sıkıntımız yok hala herşeyimizi birbirimizle paylaşır tüm şifrelerimizi birbirimize veririz. Hani derler ya kalplerimiz uyuşmadı diye.[DOUBLEPOST=1418672549,1418672249][/DOUBLEPOST]Yanlış bir şey yazmışımdır diye düşünerekten yazımı editledim yinede yanlışmı anlaşıldı :(

AtillaHosting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
eskiden normal bir üyeyken aldığım uyarılar yüzünden onaylı hostinglere giremedim.. bende craft_man dan rica ettim.. hesabımı sildi.. temiz bir sayfa açtık.. bundan sonra biraz daha resmi takılacağım.. yeni yılda daha aktif planlarım var.. şimdilik hazırlık aşamasındayım diyelim..

hetzner malesef 50-150 ping arası atıyor kişiye göre.. ülkeler arası kara mesafesinin fazla olması yüzünden.. ama şubat ayına kadar türkiye lokasyon satışlarına tam olarak başlamayı düşünmüyorum.. mobil ödemenin 2 ay sonra teslim etmesi olayı yüzünden ocak başına kadar ilk hasılatım elime geçmeyecek.. gerekli sermayeyi toplamam gerekiyor..
yinede fena gitmiyoruz.. bazı arkadaşlarımız saolsunlar.. sorun olsada sabırla desteklediler..
panel olayını mutlaka yapacağım.. sistem diğer firmalardan farklı,adil ve ucuz olacak..bir sunucuya 3 kişi ve yüksek işlemci gücü politikamız sürecek..
sistemi otomatikleştirmeye çalışacağız.. bize ait web sitesi temaları satışa sunulacak.. web siteleri a-b-c sınıfı olmak üzere ayrılacak ve fiyatlandırılacak.. bunun ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir şey söyleyemem..
a sınıfı
-site üstünden vip satışı ve ödeme yapabilme .. full+full entegrasyon..
-site üzerinden server mapi yayinlama
-site üzerinden online oyuncu sayısı
-site üstünden scoreboard top 10
-resimler ve ek sayfalar..
-authme entegrasyon üyelik sistemi
b sınıfı
-site üstünden online oyuncu sayısı
-site üstünden scoreboard top 10
-resimler ve ek sayfalar
c sınıfı
-basit server web sitesi resimler ve ek sayfalar özellikler ..vb

tabi a sınıfının fiyatı biraz kabarık olacak... c ise epey bir ucuz olacak.. içlerine izleme kodu yapmayıda düşünüyoruz...

Olumlu ve Olumsuz Yorumlar için teşekkürler..

Eren_Kaya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım ''Piyasanın en ucuz fiyatları'' bölümünü yazmak için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekecek. Çünkü şu an kampanyalarıyla veya kampanyasız haliyle sizden çok daha ucuz hostingler var.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
1- yazdıgımız zaman en ucuz bizdeydi..
2-biz oyun amaclı vds satıyorduk:D .. yani o kategori içinde en ucuzzuydu.. ayrıca verdigimiz islemci ve ram gücüyle buyrun istediginiz firmayla kıyaslayabiliriz..

Eren_Kaya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1- yazdıgımız zaman en ucuz bizdeydi..
2-biz oyun amaclı vds satıyorduk:D .. yani o kategori içinde en ucuzzuydu.. ayrıca verdigimiz islemci ve ram gücüyle buyrun istediginiz firmayla kıyaslayabiliriz..
Yazdığınız zaman en ucuz siz iseniz lütfen reklamınızı güncelleyin.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0

@Alps Bu temayı satın aldım .. Siteyi 0 dan yeniden kuruyorum.. Artık paypal ve mobilden direk herkes kendi paneline kredi yükleyebilecek:D nasıl sence bir ara bak yaz :D tüm temayı bordo ve siyaha çevireceğim:p

ayrıca space bukkitin giydirme işlemleri başlıyor..:p İsteyene panel isteyene uzakmasaüstü klasik olarak satacağım.. Panelde kota gibi saçma sapan şeyler olmayacak.. Fiyat olarakta mevcut oyun sunucularına göre daha hesaplı olacak..:p euro fiyatları inşallah sabit kalır.:D

Dipnot:Sms Sisteminide düzeltiyorum.. Fatura döngüsünü hatırlatacak.. :p yorumlarını bekliorm Alp:p

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

@Alps Bu temayı satın aldım .. Siteyi 0 dan yeniden kuruyorum.. Artık paypal ve mobilden direk herkes kendi paneline kredi yükleyebilecek:D nasıl sence bir ara bak yaz :D tüm temayı bordo ve siyaha çevireceğim:p

ayrıca space bukkitin giydirme işlemleri başlıyor..:p İsteyene panel isteyene uzakmasaüstü klasik olarak satacağım.. Panelde kota gibi saçma sapan şeyler olmayacak.. Fiyat olarakta mevcut oyun sunucularına göre daha hesaplı olacak..:p euro fiyatları inşallah sabit kalır.:D

Dipnot:Sms Sisteminide düzeltiyorum.. Fatura döngüsünü hatırlatacak.. :p yorumlarını bekliorm Alp:p
Galiba siz sunucu işlerinden pek fazla anlamıyorsunuz ,Spacebukkit'in desteği çoktan bitti tahminen 1.7.2 ilk geldiği zamanlar bitmişti yani bug olma ihtimali çok yüksek .o site tasarımına 170 lira gibi bi ücret veriyorsunuz neden multicraft gibi ucuz sistemler kullanmıyorsunuz onu anlamış değilim.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Galiba siz sunucu işlerinden pek fazla anlamıyorsunuz ,Spacebukkit'in desteği çoktan bitti tahminen 1.7.2 ilk geldiği zamanlar bitmişti yani bug olma ihtimali çok yüksek .o site tasarımına 170 lira gibi bi ücret veriyorsunuz neden multicraft gibi ucuz sistemler kullanmıyorsunuz onu anlamış değilim.
Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.. Direk anlamıyor kanısını yapıştırmak biraz anlayışsızca oluyor..
Multicraft seçenekler arasındaydı ancak space bukkit daha kolay giydiriliyor dendi.. 1.8 desteği olmadığını biliyorum.. Zaten 1.8 server olmadığı için ona yöneldim yoksa 8 dolar gibi ucuz bir ücrete multicraft alındığının farkındayım.. Henüz karar aşamasındayım.. Panel kolay kısım.. önemli olan siteyi hatasız yapabilmek..
Zaten ölü halimle 8 müşteri yapabildim.. Yani ne yaptığımın farkında olarak ve araştırarak gidiyorum..dediğim gibi bilgilendirmeler için tekrar teşekkürler..

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

SpaceBukkit'mi kaldı Tolga. :(