Attack of the B-Team Server Açılmıyor Yardım (The following microblocks...)

Cryptoss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
2 hafta önce attack of the b-team sunucusu açmıştım ve sorunsuz girebiliyordum, daha sonra hem server dosyalarını hem de technic launcher programını sildim. Şu anda bir yerden technic launcher indirdim ve tekrar kendi sitesinden server dosyasını indirdim. Sitesinde v1.0.12d versiyonu gözüküyor ama server indir dediğimizde v1.0.12c indiriyor. Ben technic launcher programından 1.0.12d versiyonunu indirmiştim ve sunucuyu da mecbur v.1.0.12c indirmiştim çünkü 1.0.12d versiyonlu server dosyası bulamadım. Büyük ihtimalle 2 hafta önce de bu şekilde yapmıştım ama sunucuya sorunsuz girebiliyordum. Ama şu anda ilginç bir şekilde, sunucuya girmeyi denediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Hatada bazı mikrobloklar yüklü değil diyor. Technic launcher üzerinde 1.0.12c versiyonu da var onu indirip tekrar denedim ve şu anda iki versiyon da v1.0.12c ama yine bu hatayı aldım (Şu anda hem technic launcher hem de sunucu versionu v1.0.12c). Demekki versiyonla bir ilgisi yokmuş. Peki bunu nasıl çözerim? Aternos üzerinden B-Team sunucusu kurduğumda technic launcherim üzerinden v1.0.12d versiyonu ile hala sorunsuz giriş yapabiliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Sunucuya giriş yaparken aldığım hata:
Hem versiyon 1.0.12d hem de 1.0.12c üzerinden girdim ve ikisinde de bu hata var
1636374693415.png

EDİT: Bu sorunun kaynağını buldum. Konum kapanabilir
Bu sorunu yaşayanlar technic launcherini değiştirsin. Versiyonla bir ilgisi yokmuş.

Son düzenleme: