Aubreyn Rpg Server

EN SEVDİĞİNİZ SUNUCU TÜRÜ

• SURVİVAL

Kullanılan: 1 14.3%
  • FACTİON WAR

Kullanılan: 1 14.3%
  • RPG

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

Leigan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2013-01-09_19.44.10.png
2013-01-09_19.38.47.png
2013-01-09_19.43.16.png
2013-01-09_19.43.26.png
2013-01-09_19.43.48.png
2013-01-09_19.45.08.png
2013-01-07_18.17.08.png
2013-01-07_18.17.58.png
2013-01-08_18.57.49.png

AUBREYN RPG'YE İLK BAKIŞ
Öncelikle kısa bir giriş yapacağım.Bildiğiniz üzere son derece eğlenceli ve zevkli bir oyun olan minecraft'ın bile çok büyük bir eksiği var;Yalnızlık.işte ben hayatta kalmaktan bıkmış ve yaptığım onca güzel evleri,bağları,bahçeleri kimsenin göremediğine ve kullanamadığına yanan biriyim.Oyunun çokluoyunculu olması beni rahatlattı bir nebzede olsa.Fakat girdiğim serverlar beni yeterince tatmin etmedi.Elmas zırh giy dolusuna büyüler yap.Birbirini öldür,elmas zırhları düşür tekrar yap tekrar düşür falan filan derken Rpg bir server ile tanıştım.Minecraftta bir ilkti ve çok yaratıcıydı yanılmıyorsam **********.rpg idi.Fakat bununda eksikleri yok deildi.Role-Playing dediğimiz rol yapma kısaca tiyatroya dayalı bu oyun aldı beni benden.Demirci oldum kılıç,alet edevat yapıp sattım.Hanlarda konaklayıp alabalık yedim.Ticaret yaptım.Kısaca Elmas zırh giyip birbirimize dalmaktan daha çok zevk aldım.Adeta farklı bir karakter oldum oyunda.Güzler geçtikçe servera bakım azaldı ve kapandı.Artık o eski tadını alamadım minecraft'ın.Başka oyunlara kafa sardım.Sonra kafam zonk etti.Birkaç arkadaşımın desteği ile harika fikirler yarattık.Ama temelde bir şey vardı.Herkezin oyundan hoşnut kalabileceği,Elmas zırhdan ibaret olmayan bir sunucu.Tabikide RPG olacaktı.Oyunu admin gel,admin evimi yıktı,admin küfür etti gibi sürdürmeyeceğiz.

Yeri geldiğinde 5 kişi önümüzü kesip paralarımızı alıcak.Aynı soygunları yaparken bu 5 kişi yakalanıcak,zindana atılıcak.Zindandan rüşfet karşılığı onları çıkaran gardiyanın kellesi gidecekti.Sunucu boş boş değilde sürekli olaylar zincirinde gidicekti.Bütün bunları gerçekleştireceğimize inanıyorum.Bunu halen yapabiliriz.Fakat önümüzde uzun bir süre var ve sizin desteğinize ihtiyacımız var.Sizi bize katılmaya ve Açılacak sunucumuzun tamamlanmamış haritasından birkaç kare ile başbaşa bırakıyorum...

Leigan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tabiiki Vds olucak fakat sunucuda çok eksik var ve çok işimiz var hatta pluginlere bile başlaymadık bu konularda yardım edicek birilerinide arıyoruz söylememişken söyliyim.En kısa zamanda Hizmetinize giriceğiz :)

EmreSarac

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Açıkcası beklenen server gelicek gibi gözüküyor anlaşılan bayağı uğraşılmış elinize sağlik sabirsizlikla bekliyorum